Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu bu well daha bebe, gerçekten 1:04:40'dan itibaren izleyin hakemden bildiğin tırsıyor. Bize o bölgede agrasif ağırlığını bilip koyacak adam lazım. Bu çocukta liderlik yok bildiğin işçi arı.

zaten isci gerekiyor.

"liderlik yapabilecek baska kisiler var".

Türk: Selcuk, Hamit

Yabanci: Drogba

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Wellington Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

sen de mi kuş laştiği ile taşlayanların arasındaydın yoksa..:SS:

sana ilk muhabet kus yemi atan bendim.

tumblr_mp6bf9Z4Sv1qa6ftro2_250.gif

Ha Riera....ha "Engin veya Erman"..

Engin veya Erman'dan bi sol bek yaratamaz bi Terim :ayatollah::D

Ön liberoya koyarsak bunu ezerler lan. Çok tırsak bişey.

odan dolayi en iysi 3lü orta saha oynamak.

Su an mevcut sistem 4312 görüniyor...ama bu sistemde DMC oynarsa net ezilir.

433 veya 4231 olmasi gereki, yoksa Wellinho'dan verim alamayiz...

Timur Kunt ‏@timurkunt 2 sa Bence bu saatten sonra GS sadece banko oyniyacak turk yildiz almali, kardesim Arda Turan konusunda hareketlilik bekliyorum, y never know !

Bu adam güvenilir biri...

laa simdi anladim. bu olay benim yanimdan gecmis ^^ vay capkin Terry

Transfer Nöbeti

Tek istediğim transfer Arda.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

melo nun alınmamasına sonuna kadar evet diyorum.ama yerine wellington un alınması kocaman bir muamma.ya tutarsa transferi yapabilirsin ama takımın en önemli bölegesine ciddi sakatlıklar geçirmiş bir adamı almak sadece yazık.madem melo yu almıyorsun ve bu sene para harcanmamış transfere ne gerek var git bas parayı adam gibi bir ne olduğu belli olan bir adam al.belki wellington süper oynayıp iyiki almışız diyecegiz ama işte orda belki ye gerek olmayan bir adam almak lazımdı.cl ye direkt katılırken kombinelerini full satmışken takıma sneijder drogba selçuk burak varken orta sahanın ortasında wellington mudur oynayacak adam.wellington u ancak orda biri varken yedeklemek mantığıyla almalısın.belki süper çıkıp wellington u oynatabilirsin ama şimdi wellington tutmazsa kim oynayacak orda koca sezon yekta mı,umarım yol yakınken mantıklı bi hamle yaparlar.geçen sene bedava olan farfan varken gidip amrabata o kadar parayı basmak ne kadar gereksiz se şimdi de wellington u almak o kadar gereksiz.terim anlayamadığım şekilde bazen böyle saçma sapan kararlar verebiliyor.keza chivu boştayken gidip danny i almıştık olmadı.podolski varken riera yı aldık,üstüne amrabat ı aldık hala da kanat yok.şimdi farfan peşinde koştuk.ucuz etin yahnisi olmuyor işte tutmuyor.yönetime de kızmak lazım bazen basıp parayı almıyorlar sonra debelenip duruyorlar.zamanında shaqiriyi alsak şimdi kanat diye yırtınmayacaktık.podolski yi alsak riera saçmalığına gerek kalmayacaktı.umarım wellington da bu yapılmış olan hatalar yapılmıyordur.ben melo nun alınmasını istemiyorum o alınmazken alınacak adamın wellington olmadığı iddasındayım ne kadar iyi çıkarsa çıksın wellington.

irakli elemanlar bizde yabanci sayilyormu :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt