Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-----------------------------Muslera---------------------

Eboue----------Semih--------------Chedjou-----Riera

-----------------------------Selçuk----------------------

--------------Hamit---------------------Erman---------

-----------------------------Sneijder--------------------

----------------------Burak---------Drogba------------

Selçuk'u Pirlo gibi oynatırız Hamit-Erman/Engin sağ-sol iç oynar.Wellington gibi ne olduğu belirsiz adam için ne diye Drogba'yı tribüne yollayalım?

Bizim bu orta sahayı dişli takımlar uçurur bence :)

4411'de 4'lünün solunda veya ortasında oynar.4-2-3-1'de 3'lünün ortasında oynar.4-4-2'de oynar,4-3-3'te 3'lü orta sahanın kenarlarında oynar ama 4-3-3'de kanatlarda oynayamaz.

bence oynar. "Skorer bi kanat" . hem assit hem goller var baya... kaldirir orasini bana göre.

Izledim Wellington´un son macini. Sakatliktan sonra hiz miz kalmamis diyenler vardi. Alakasi yok. Cok hizli ve güclü. Sakin kaliyor ayrica.

Fazla sorumluluk almadi bu macta. Topu alip sürmedi pek. Izlenimim su: Savasir, pres yapar, rahatsiz eder, top kapar, ayagindan cikarir.

Reis´lik beklemiyorum öyle. 60 metrelik uzun paslar bekleyenler, calim malim bekleyenler cok bekler :) Ama yetenekli cocuk belli.

-----------------------------Muslera---------------------

Eboue----------Semih--------------Chedjou-----Riera

-----------------------------Selçuk----------------------

--------------Hamit---------------------Erman---------

-----------------------------Sneijder--------------------

----------------------Burak---------Drogba------------

Selçuk'u Pirlo gibi oynatırız Hamit-Erman/Engin sağ-sol iç oynar.Wellington gibi ne olduğu belirsiz adam için ne diye Drogba'yı tribüne yollayalım?

Avrupada islemez bu dizilis.

Izledim Wellington´un son macini. Sakatliktan sonra hiz miz kalmamis diyenler vardi. Alakasi yok. Cok hizli ve güclü. Sakin kaliyor ayrica.

Fazla sorumluluk almadi bu macta. Topu alip sürmedi pek. Izlenimim su: Savasir, pres yapar, rahatsiz eder, top kapar, ayagindan cikarir.

Reis´lik beklemiyorum öyle. 60 metrelik uzun paslar bekleyenler, calim malim bekleyenler cok bekler :) Ama yetenekli cocuk belli.

Topsuz oyunda zerre yok.

Şuan Gana-Şili maçı oynanıyor da bizim zemin yine felaket ya.. Sezonda çok başımız ağrıyacak yine :o

Arena´nin zemini yamulmus yine. Bizimkiler bu isi beceremeyecek, belli

Ligin en kötü zemini bizde. Döküntü statlarda bile daha iyi zeminler var.

Wellington Çarşamba günü geliyormuş.Şeref verdi haberi.

Acaba messi barçadan ayrilirsa hangi takima gider bonservisi en fazla ne kadar eder ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt