- 6 Haziran 2009
- 3.946
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu konuyu ilk kitleyen yönetici olmak istemiyorum
Bu konuyu ilk kitleyen yönetici olmak istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuyu ilk kitleyen yönetici olmak istemiyorum![]()
Araya girmek istemem ama bosuna tartisyorsunuz,yeni sezonda Hagi butun yabancilari degistirir belki bir ihtimal Baros ve Pino kalabilir onun disindakiler yolcu iki kere iki dort.Bazilariniz hemen diyecek tabii Hagi yeni sezonda basimizda olacakmi diye ,cevabim ise his supheniz olmasindir.
Yerlileri de değiştirecek mi ? Eğer değiştirecekse Florya'da hazine bulduk herhalde
Ki yerliler de kesin değişmeli. Yerliler kalınca yabancı değişince takım çok düzelmez.
Vallahi selen yabanciyi isteyince degistirirsin de yerliyi parayla bile degistirme sansin olmuyor bazen.Ortada seni tasiyabilecek kapasitede yerli yoksa kimi kimle degistireceksin.Genede hayat devam ediyor bulunur bir sekilde bir yerlerden en azindan ben oyle umuyorum.
Bu yerli transferi konusu gerçekten problemli. İstenilince bir şekilde yabancılar uygun fiyata alınabilir. Fakat işte bu yerli. Mesala Yekta bizim maçta beğenmedim, daha sonra bir maçını izlemiştim fazla beğenmedim.İyi de gerçekten bizi amaçlarımıza taşıyabilecek bir oyuncu mu Yekta olsun, Sezer olsun ki istenilen paralar da işin düşündüren diğer tarafı olacak. Selçuk, Selçuk denildi, bizim maçta izledim, milli takımda izledim, diğer bir kaç maçta da izledim. İyi oyuncu da gene iştesi var bende.
Belki de en iyisi bu sezon gitti deyip zaten gitti de elimizdeki genç yerlilerin çoğunu denemek ve onları geliştirmeye çalışmak. Artı yapılabilirse Almanya, Fransa artık nerelerdir bilmiyorum 4-5 tane genç getirilmeli bu yerli oyunculara çok fazla para vermek konusunda.
Yok yani son zamanlarda Türkiye'de ortaya çıkan çok iyi yetenekler. Tek Arda var o da bizde zaten.
Yekta koca bir balon. Medyanın şişirmesi. Yiğit İncedemir'de öyle. Kasımpaşa'dan veya Manisaspor'dan bi adam alacaksak bu Barış Başdaş ve Yiğit Gökoğlan olmalı.
Abraham doğru söylüyor aslında bu konuda. Gelirlerse kağıt üstünde iyi diyeceğiz. Tutmazlarsa kimi eleştireceğiz bu sefer bilmiyorum gene bir şeyi buluruz bu sefer ya td'yi eleştiririz ya da bu oyuncuları eleştiririz. Fakat benim kesin alınmalı dediğim iki yerli var ikisi de çok zor. Hamit ve İnler. Birisi gelir mi diğeri de bonservis var işte sorun olarak.
UEFA'yı aldığımız kadrodaki Türk oyuncu seviyesinde gerçekten oyuncu yok Türkiye'de. Kötünün iyileri gibi bence çoğu. Çok fazla da bilmiyorum hangi takımda oyuncular var takip etmiyorum falan da izlediklerim de aaaaaaaa kesin alınmalı diye birşey uyandırmadı bende.
Topuz mesala iyi de ne kadar iyi işte 10 milyonluk oyuncu muydu? Ersan iyi iyi denilde inanılmaz hatalar yapıyor Ersan tek avantajı belki bu açıklarını kapatır fakat bize gelseydi sezon başında kim aldı bunu, böyle boş transfer mi olur diye gene eleştirirdik birşeyleri.
Hamit belki ama Gökhan artık çok zor. Geçen sezon kötüydü bu sezon tekrar eski formuna kavuştu.
Ersan'ın bize gelmesini çok istiyordum. Olmadı, kaçırdık elimizden onu da. Bana göre ligin en iyi yerli stoperi.
aman allah korusun!Habertürk'e göre Fatih Tekke ve Kazim Kazim ile anlasmisik.
Habertürk'e göre Fatih Tekke ve Kazim Kazim ile anlasmisik.