Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bobo'nun, Türk vatandaşı statüsünde oynayabilecek olması da büyük avantaj.

Bobo bence çok iyi olur. Servet konusunda sıkıntı yok, Beşiktaş'ın kolay kolay hayır diyeceğine inanmıyorum fakat onların da forvet problemleri var o yüzden Bobo takasına sıcak bakmayabilirler.

tek korkum transferi hagiya birakmak misimovic elano gibi 2 super adami begenmeyen hagi acaba kimi ister listedeki isimleri cok merak ediyorum umarim roman biri yoktur yoksa ta 5 yil oncaya donus yapmis oluruz aslantepede roman oyuncuyu gormayi hayal etmek bile istemiyorum.

Ayrıca Arda'dan sonra takımda en çok bonservis kazanabileceğimiz oyuncu Cana'dır bu bir.

Geçen Gstv'de Arif Kızılyalın,Juve'nin Sabri'ye 7.5 milyon euro teklif ettiğini söyledi.Belki doğru belki değildir ama İtalya'dan talipleri olduğu belli bu iki

Neill'ı durup dururken ortaya atman ve ondan daha fazla para eder demende acıklı çünkü kimse Neill bu kadar bonservis eder demedi.

Ayrıca her defasında ya Cana'ya ya da Neill'e saldırmaktan vazgeç bu da üç.

Ayrıca Arda'dan sonra takımda en çok bonservis kazanabileceğimiz oyuncu Cana'dır bu bir.

Geçen Gstv'de Arif Kızılyalın,Juve'nin Sabri'ye 7.5 milyon euro teklif ettiğini söyledi.Belki doğru belki değildir ama İtalya'dan talipleri olduğu belli bu iki

Neill'ı durup dururken ortaya atman ve ondan daha fazla para eder demende acıklı çünkü kimse Neill bu kadar bonservis eder demedi.

Ayrıca her defasında ya Cana'ya ya da Neill'e saldırmaktan vazgeç bu da üç.

Birincisi ben Servet, Neill'den iyi demiyorum, Neill Servet'den daha iyi fakat insanların abarttığı kadar değil. Cana konusunu da tartıştım yeteri kadar. Siz de artık şu oyunculara eleştiri gelince şok olmuş gibi davranmayı bırakın.

İki Sabri'ye teklif gelmiş vs. vs. doğrudur ya da değildir, bilmiyorum. Fakat şu anda Servet bu takımda bonservis olarak en fazla eden oyunculardan birisi. Servet iyidir-kötüdür tartışması yapmıyorum ki Servet'in gitmesinden yanayım fakat ortada böyle bir gerçeklik de var.

Üçüncüsü artık bu yerli eleştirisi ve yabancılara toz kondurmama davranışını da bırakın. Zaten yerlileri kimse savunmuyor fakat yapılan eleştirelere gelen cevaplar sen yazıyorsun demiyorum genelde alın size BAM alın size Servet yaklaşımı da yanlış. Sanki ben ya da yabancılardan bazılarını eleştiren insanlar BAM ve Servet kalmalı diyor takımda. Servet'i ve BAM'ı savunan bir kaç kişi dışında kimse yok. Servet'i savunan tek Haktan herhalde.

Dördüncüsü otla-samanı karıştırıp tartışmamak. Kewell orda, Baros orda, Pino orda, Cana da orda. Görüyoruz hepsinin hallerini de kimisi sakat bir maç oynar 3 maç oynamaz kimisi artık iyice futboldan düştü vs. vs. Benim yaptığım saldırı değil sadece yabancılarında kronik sakatlık, yaşlılık vs vs. koşullarından dolayı çoğunun yeni bir kadro kurma aşamasında takımda olmaması gerektiğini düşünüyorum.

DEDIKODU: Galatasaray, Fenerabahce ve Besiktas'tan 1'er futbolcunun transferini bitirdi. - Tribündergi

tek korkum transferi hagiya birakmak misimovic elano gibi 2 super adami begenmeyen hagi acaba kimi ister listedeki isimleri cok merak ediyorum umarim roman biri yoktur yoksa ta 5 yil oncaya donus yapmis oluruz aslantepede roman oyuncuyu gormayi hayal etmek bile istemiyorum.

Yurt disindayiz ,canimiz sikilmasin iki kelime edelim diye foruma giriyoruz gel gor ki her gun sinir olup cikiyoruz.Ne zamandan beri oyuncular yok romen olmasin,yok polonyali olmasin filan diye secilir oldu,marka takintisininda bu kadari hastalik artik.Bir futbolcu iyidir yada kotudur ,ne alip veremedigin var romen olmasiyla inanilmaz bir olay.

Ayrica Hagi romen filanda getirmedi ilk seferinde ,hadi hatirlamiyosun diyelim,elli kere soylendi bu forumda hala ayni tas ayni hamam .Birazda insan Hagi,Popescu,Filipescu,Illie daha eskilerden Rotariu bunlarin hepsinin romen ve cok basarili oldugunu dusunur iki cift laf etmeden.

DEDIKODU: Galatasaray, Fenerabahce ve Besiktas'tan 1'er futbolcunun transferini bitirdi. - Tribündergi

Acikcasi cok büyük bir süpriz olmaz benim icin, zaten yönetimden baska bisey beklemek aptallik olur. Bunlarin vizyonu bu kadar.

fener ve bjk nereye transfer yapacak goz boyamak icin sus icinmi acaba?

O cümlede bizim Fenerbahçe ve Beşiktaş'dan bir oyuncu aldığımızı söylüyor. Beşiktaş'tan Bobo diyelim de umarım Beşiktaş'dan Fink ya da Fener'den gidip Kazım'ı falan almamışızdır.

Kazım'ı aldılarsa yuhhhhh artık. Almayın hiç futbolcu bundan daha iyi. Ne Kazım'ı ya. Nerede sorunlu futbolcu gidip onlarla uğraşıyoruz umarım doğru olmayan bir haberdir.

Yurt disindayiz ,canimiz sikilmasin iki kelime edelim diye foruma giriyoruz gel gor ki her gun sinir olup cikiyoruz.Ne zamandan beri oyuncular yok romen olmasin,yok polonyali olmasin filan diye secilir oldu,marka takintisininda bu kadari hastalik artik.Bir futbolcu iyidir yada kotudur ,ne alip veremedigin var romen olmasiyla inanilmaz bir olay.

Ayrica Hagi romen filanda getirmedi ilk seferinde ,hadi hatirlamiyosun diyelim,elli kere soylendi bu forumda hala ayni tas ayni hamam .Birazda insan Hagi,Popescu,Filipescu,Illie daha eskilerden Rotariu bunlarin hepsinin romen ve cok basarili oldugunu dusunur iki cift laf etmeden.

okumak zorunda degilsin oncalik evet yurtdisindayim ve burda her yer romanlar ile dolu en nefret ettim milletlerin basina romanlar geliyor ayrica romanlardan oyuncu cikmaz cikarsada oda 100 yilda bir cikar hagi gibi, yade ciksa bile muto gibi cikar onuda nasil bir oyuncu oldu dunya alem biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt