Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: Transfer Nöbeti
Bla bla blaa.....
Hep aynı yorumlar,hep aynı düşünce.Artık biraz değiştir şu yorumlarını yahu,harbiden değiştir sıktı artık.
Benim yazımdan senin Servet Neillden iyi diyip dememene itiraz ettiğimi nasıl anladın gerçekten çok merak ediyorum?Çünkü bu büyük bir yetenek ister gerçekten,harbiden çok merak ediyorum nasıl çıkardın?
Ben sana kimse ''Neill bu kadar bonservis eder demedi'' dedim değil mi?Servet Neill'den iyi dedin değil.İlk önce bi gerçekten düzgün oku heyecan yapmadan oku sonra mantıklı bir şekilde cevap ver ama heyecanlanma çünkü heyecanlandığın zaman saçmalayabiliyorsun tıpkı bana geçen gece dediğin saçma şey gibi.
Oyunculara eleştiri gelince şok olmuş gibi davranmayı bırakın demek ne demek?Ben şok mu oldum şimdi?Bunu neredenn çıkardığınıda çok merak ediyorum.
Servet'in bu takımda bonservis olarak en fazla eden oyunculardan biri olduğunu söyleseydin,aynı böyle dediğin gibi,sana diyecek birşeyim olmazdı zaten.Ama sen tutup Neill'dan daha fazla eder dersen ben burda bir art niyet ararım ki art niyeli birisin.
Ortada böyle bir gerçeklik olduğu doğrudur ama senin her defasında,her fırsatta Neill ya da Cana'ya saldırma hevesinin olduğu gerçeğide doğrudur.
Dördüncüsü otla-samanı yiyipte buraya gelenler karıştırıyorlar,ben değil
Evet Kewell orda ve gayette formda yapabilecekleri şeyler de bu kadar.Bundan daha fazlasını bekliyorsan daha çok beklersin.Baros'un neyini görüyorsun ki sakatken?Oynadığı maçlarda adele attıracak kadar depar atan ve Galatasaray ruhunu taşıyan bir oyuncu ve ben görmektende gayet memnunum tabi insanın neyi görmek istediğide önemli çünkü başka klüpten sakat olarak gelmedi Baros,bu takımda sakatlandı.
Son cümlen gibi iyi niyetle yazsaydın inan bende bunları yazmazdım ama sen iyi niyetli değilsin Selen
Birincisi ben Servet, Neill'den iyi demiyorum, Neill Servet'den daha iyi fakat insanların abarttığı kadar değil. Cana konusunu da tartıştım yeteri kadar. Siz de artık şu oyunculara eleştiri gelince şok olmuş gibi davranmayı bırakın.
İki Sabri'ye teklif gelmiş vs. vs. doğrudur ya da değildir, bilmiyorum. Fakat şu anda Servet bu takımda bonservis olarak en fazla eden oyunculardan birisi. Servet iyidir-kötüdür tartışması yapmıyorum ki Servet'in gitmesinden yanayım fakat ortada böyle bir gerçeklik de var.
Üçüncüsü artık bu yerli eleştirisi ve yabancılara toz kondurmama davranışını da bırakın. Zaten yerlileri kimse savunmuyor fakat yapılan eleştirelere gelen cevaplar sen yazıyorsun demiyorum genelde alın size BAM alın size Servet yaklaşımı da yanlış. Sanki ben ya da yabancılardan bazılarını eleştiren insanlar BAM ve Servet kalmalı diyor takımda. Servet'i ve BAM'ı savunan bir kaç kişi dışında kimse yok. Servet'i savunan tek Haktan herhalde.
Dördüncüsü otla-samanı karıştırıp tartışmamak. Kewell orda, Baros orda, Pino orda, Cana da orda. Görüyoruz hepsinin hallerini de kimisi sakat bir maç oynar 3 maç oynamaz kimisi artık iyice futboldan düştü vs. vs. Benim yaptığım saldırı değil sadece yabancılarında kronik sakatlık, yaşlılık vs vs. koşullarından dolayı çoğunun yeni bir kadro kurma aşamasında takımda olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bla bla blaa.....
Hep aynı yorumlar,hep aynı düşünce.Artık biraz değiştir şu yorumlarını yahu,harbiden değiştir sıktı artık.
Benim yazımdan senin Servet Neillden iyi diyip dememene itiraz ettiğimi nasıl anladın gerçekten çok merak ediyorum?Çünkü bu büyük bir yetenek ister gerçekten,harbiden çok merak ediyorum nasıl çıkardın?
Ben sana kimse ''Neill bu kadar bonservis eder demedi'' dedim değil mi?Servet Neill'den iyi dedin değil.İlk önce bi gerçekten düzgün oku heyecan yapmadan oku sonra mantıklı bir şekilde cevap ver ama heyecanlanma çünkü heyecanlandığın zaman saçmalayabiliyorsun tıpkı bana geçen gece dediğin saçma şey gibi.
Oyunculara eleştiri gelince şok olmuş gibi davranmayı bırakın demek ne demek?Ben şok mu oldum şimdi?Bunu neredenn çıkardığınıda çok merak ediyorum.
Servet'in bu takımda bonservis olarak en fazla eden oyunculardan biri olduğunu söyleseydin,aynı böyle dediğin gibi,sana diyecek birşeyim olmazdı zaten.Ama sen tutup Neill'dan daha fazla eder dersen ben burda bir art niyet ararım ki art niyeli birisin.
Ortada böyle bir gerçeklik olduğu doğrudur ama senin her defasında,her fırsatta Neill ya da Cana'ya saldırma hevesinin olduğu gerçeğide doğrudur.
Dördüncüsü otla-samanı yiyipte buraya gelenler karıştırıyorlar,ben değil
Son cümlen gibi iyi niyetle yazsaydın inan bende bunları yazmazdım ama sen iyi niyetli değilsin Selen