Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birincisi ben Servet, Neill'den iyi demiyorum, Neill Servet'den daha iyi fakat insanların abarttığı kadar değil. Cana konusunu da tartıştım yeteri kadar. Siz de artık şu oyunculara eleştiri gelince şok olmuş gibi davranmayı bırakın.

İki Sabri'ye teklif gelmiş vs. vs. doğrudur ya da değildir, bilmiyorum. Fakat şu anda Servet bu takımda bonservis olarak en fazla eden oyunculardan birisi. Servet iyidir-kötüdür tartışması yapmıyorum ki Servet'in gitmesinden yanayım fakat ortada böyle bir gerçeklik de var.

Üçüncüsü artık bu yerli eleştirisi ve yabancılara toz kondurmama davranışını da bırakın. Zaten yerlileri kimse savunmuyor fakat yapılan eleştirelere gelen cevaplar sen yazıyorsun demiyorum genelde alın size BAM alın size Servet yaklaşımı da yanlış. Sanki ben ya da yabancılardan bazılarını eleştiren insanlar BAM ve Servet kalmalı diyor takımda. Servet'i ve BAM'ı savunan bir kaç kişi dışında kimse yok. Servet'i savunan tek Haktan herhalde.

Dördüncüsü otla-samanı karıştırıp tartışmamak. Kewell orda, Baros orda, Pino orda, Cana da orda. Görüyoruz hepsinin hallerini de kimisi sakat bir maç oynar 3 maç oynamaz kimisi artık iyice futboldan düştü vs. vs. Benim yaptığım saldırı değil sadece yabancılarında kronik sakatlık, yaşlılık vs vs. koşullarından dolayı çoğunun yeni bir kadro kurma aşamasında takımda olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bla bla blaa.....

Hep aynı yorumlar,hep aynı düşünce.Artık biraz değiştir şu yorumlarını yahu,harbiden değiştir sıktı artık.

Benim yazımdan senin Servet Neillden iyi diyip dememene itiraz ettiğimi nasıl anladın gerçekten çok merak ediyorum?Çünkü bu büyük bir yetenek ister gerçekten,harbiden çok merak ediyorum nasıl çıkardın?

Ben sana kimse ''Neill bu kadar bonservis eder demedi'' dedim değil mi?Servet Neill'den iyi dedin değil.İlk önce bi gerçekten düzgün oku heyecan yapmadan oku sonra mantıklı bir şekilde cevap ver ama heyecanlanma çünkü heyecanlandığın zaman saçmalayabiliyorsun tıpkı bana geçen gece dediğin saçma şey gibi.

Oyunculara eleştiri gelince şok olmuş gibi davranmayı bırakın demek ne demek?Ben şok mu oldum şimdi?Bunu neredenn çıkardığınıda çok merak ediyorum.

Servet'in bu takımda bonservis olarak en fazla eden oyunculardan biri olduğunu söyleseydin,aynı böyle dediğin gibi,sana diyecek birşeyim olmazdı zaten.Ama sen tutup Neill'dan daha fazla eder dersen ben burda bir art niyet ararım ki art niyeli birisin.

Ortada böyle bir gerçeklik olduğu doğrudur ama senin her defasında,her fırsatta Neill ya da Cana'ya saldırma hevesinin olduğu gerçeğide doğrudur.

Dördüncüsü otla-samanı yiyipte buraya gelenler karıştırıyorlar,ben değil ;) Evet Kewell orda ve gayette formda yapabilecekleri şeyler de bu kadar.Bundan daha fazlasını bekliyorsan daha çok beklersin.Baros'un neyini görüyorsun ki sakatken?Oynadığı maçlarda adele attıracak kadar depar atan ve Galatasaray ruhunu taşıyan bir oyuncu ve ben görmektende gayet memnunum tabi insanın neyi görmek istediğide önemli çünkü başka klüpten sakat olarak gelmedi Baros,bu takımda sakatlandı.

Son cümlen gibi iyi niyetle yazsaydın inan bende bunları yazmazdım ama sen iyi niyetli değilsin Selen :)

Kazim takimi maclardan sonra kelepce partilerine götürür.

Yaser git işine artık. Tartışma benle. Alıntı yapıp uzatmayacam tartışmayı. Git başkaları ile uğraş, yazdıklarım rahatsız ediyorsa da senin yazdıkların beni rahatsız ediyor ki artık laf atsan bile alıntılamamaya çalışıyordum mesajlarını fakat bu Pique, Servet vs. alıntıladım demekki hata yapmıştım.

Sen bana bulaşma mesajlarım üzerinden arasıra laf atma ben de sana. Okey?

İkimiz de rahat ederiz bu şekilde.

red-0007.jpg

kırmızıııı

Çok üzüldüm lan,inanmıyorum ya şuan depresyondayım aga öyle çok üzüldüm ki komaya girdim.Off nasıl Selen beni ciddiye almaz ya inanmıyoruummm.Ufff

??????????????? Ortada yazdıkların gibi bir durum yokki. Ciddiye alma-almama vs. vs gibi. Neyse umarım anlaşmışızdır.

Yok böyle bir olay ya harbiden yok.Hep alıntılamamaya çalışıyorum diyor hemde öyle bir durum yokki diyor.Şaka gibi :D

Neyse diğer arkadaşlardan özür diliyorum.Konu devam etsin kaldığı yerden.

Yok böyle bir olay ya harbiden yok.Hep alıntılamamaya çalışıyorum diyor hemde öyle bir durum yokki diyor.Şaka gibi :D

Neyse diğer arkadaşlardan özür diliyorum.Konu devam etsin kaldığı yerden.

Yaser şaka mısın ya? Neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Neill tartışmasından sonra genelde alıntılamıyordum laf atmalarına karşın. Ciddiye alma-almama durumu ile alakası yok bunun benim için. Öyle bir gerçeklik yok bir kere. Tamam ben hatalıyım özür dilerim. Sonuçta anlaştık bundan sonrası için. Buradaki herkesten de özür dilerim konu saptığı için.

tartışmayı şöyle sonlandırayım, Neil ve Cana olmasa cidden diyorum Averaj takımı olacağız. "ki öylede olduk zaten -3 averaj nedir arkadaş ?", Servet'den de cacığa hıyar bile olmaz. "nokta"

Yaser şaka mısın ya? Neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Neill tartışmasından sonra genelde alıntılamıyordum laf atmalarına karşın. Ciddiye alma-almama durumu ile alakası yok bunun benim için. Öyle bir gerçeklik yok bir kere. Tamam ben hatalıyım özür dilerim. Sonuçta anlaştık bundan sonrası için. Buradaki herkesten de özür dilerim konu saptığı için.

Benim birşey ispatlamama gerek yok asıl senin neyi ispatlamaya çalıştığını veya öyle gözükmek istediğini merak ediyorum?Neyse uzatma daha fazla,özürünü falanda istemiyorum.

Arkadaşlardan tekrar özür diliyorum.

Neyse, uzatmayın yada illaki uzatacağız diyorsanız özel mesaj veya profil mesaj yöntemlerini kullanabilirsiniz.

Yav Fanatik, Fotomaç gibi gazeteleri görünce aklıma geliyor devamlı.... orta okul çağındayken internet yoktu heryerde, gazetelere bakar ekşın arardık. ah ah ne güzel günlerdi, hatta bu haberlere inanırdık :D

Yav Fanatik, Fotomaç gibi gazeteleri görünce aklıma geliyor devamlı.... orta okul çağındayken internet yoktu heryerde, gazetelere bakar ekşın arardık. ah ah ne güzel günlerdi, hatta bu haberlere inanırdık :D

Her gün usanmadan gidip Fotomaç ve Fanatik alırdım. Olmadığında da harbi harbi üzülürdüm :)

Bu arada Yaser ve Selen tartışmayı sonlandırsak ha ?

tartışmayı şöyle sonlandırayım, Neil ve Cana olmasa cidden diyorum Averaj takımı olacağız. "ki öylede olduk zaten -3 averaj nedir arkadaş ?", Servet'den de cacığa hıyar bile olmaz. "nokta"

Sinan şu tartışmaya açıklık getirmek lazım. Neill şu anda en iyi defans oyuncumuz, Cana çok iyi bir kesici ve pozisyon almasını biliyor. Bu konularda okey. Diğer bazı noktalarda Neill'in yavaş kalması vs. vs. Cana konusunda yapılan eleştiriler vs. vs. Cana'yı ya da Neill'i çok kötü bir futbolcu yapmaz. Şimdi Arda tartışılır mesala birisi der genelde de diyen ben oluyorum :) Arda Barça ve Madrid'te hatta diğer Manu, Arsenal gibi takımlarda kolay kolay oynayamaz bence o kadar yeteneği yok. Sonra karşı taraf bir cevap verir bu sefer sen kendini savunmak için cevap verirsin. Arda o kadar yetenekli değil demek istersin fakat gelen mesajlara göre verdiğin cevaplar Arda oyuncu değildir noktasına kadar çekilir.

Aynısı Neill ve Cana için de geçerli. Neill yavaş dersin sonra tartışma çıkar o tartışma artık Neill'in yavaşlığından çıkar çok farklı yerlere gelir. Neill iyidir şu anda fakat bence gelecek planlamasında yer almaması gereken bir oyuncu. Cana diye diye bıkkınlık geldi iki tane orta saha olursa önünde iş yapar onun dışında bence bizi zor durumda bırakabilir özellikle topa sahip olma, oyunu tutma vs. vs. noktasında. Kewell da yer almamalı, Pino da yer almamalı, hatta Baros kronikleşti herhalde Baros da yer almamalı. Bak bu cümleler sadece bunu ifade ediyor. Sonrasında BAM'mış, Servet'miş , Ali'ymiş vs. vs. zaten onların hiç olmaması gerekir.

Kewell eski Kewell mı hayır. Baros kroniğe doğru gidiyor mu sezonun ikinci yarısında göreceğiz. Pino forvette yapamıyor, sağ kanatta gördük performansını vs. vs. Neill bence yaşlanıyor ve artık yavaş hatta bence geçen seneki performansı da yok. Bu şimdi demek değil bu oyuncular çok kötü.

Banane BAM'dan, Servet'den onlar var diye niye ben geleceği belirsiz yabancılarla yola devam etmek isteyim. Zaten BAM ve Servet sorunu çözülsün. Fakat uzun vadede takım kurmak istiyorsan iyi bir takım, Kewell, Baros, Pino, Neill vs. vs bunların hepsini göz önünde tutmak gerekir.

Bu oyuncular kötü mü oynadıklarında diğer oyunculardan. Hayır fakat genel olarak yeterli mi Kewell, Pino vs. vs. bence Kewell bile yeterli değil artık. Takım bu kadar "berbat" diye bence bu yabancıların çoğu da uzun vadede tutulmamalı.

Yönetim yapar mı bunları, büyük ihtimal yapamaz, kovar mı Servet'i, BAM'ı vs. vs. yapamaz kolay kolay. Tamam da idealinde zaten onlar gitmeli ve çoğu yabancı gelecek yıl planlamasında tekrar tekrar düşünülüp ondan sonra karar verilmeli.

Takımın şu anki durumu o yüzden iyiler tamam buna kimse hayır demiyorki. Bu averaj konusunda dediklerinde doğru . Fakat bizim takım gerçekten berbat ve bu berbatlık üzerinden bakın bu oyuncular bunlardan iyi o zaman kesin kalsınlar olursa bence yanlış yapılır. Özellikle Kewell, Baros, Pino, Neill tekrar tekrar düsünülmeli bence. Cana zaten tartıştık dün yeteri kadar.

Sorun bu . Diğerinde takım çok kötü herkes biliyor zaten. Baros oynadığında fark yaratıyor, herkes biliyor zaten. Fakat istikrar???? İstikrar yoksa neden verelim 2.5 milyon euro senede 10 maç için. Ama Zan var onlar alıyor. İyi tamam da Zan baştan hata zaten.

Neyse ya :)

Sinan şu tartışmaya açıklık getirmek lazım. Neill şu anda en iyi defans oyuncumuz, Cana çok iyi bir kesici ve pozisyon almasını biliyor. Bu konularda okey. Diğer bazı noktalarda Neill'in yavaş kalması vs. vs. Cana konusunda yapılan eleştiriler vs. vs. Cana'yı ya da Neill'i çok kötü bir futbolcu yapmaz. Şimdi Arda tartışılır mesala birisi der genelde de diyen ben oluyorum :) Arda Barça ve Madrid'te hatta diğer Manu, Arsenal gibi takımlarda kolay kolay oynayamaz bence o kadar yeteneği yok. Sonra karşı taraf bir cevap verir bu sefer sen kendini savunmak için cevap verirsin. Arda o kadar yetenekli değil demek istersin fakat gelen mesajlara göre verdiğin cevaplar Arda oyuncu değildir noktasına kadar çekilir.

Aynısı Neill ve Cana için de geçerli. Neill yavaş dersin sonra tartışma çıkar o tartışma artık Neill'in yavaşlığından çıkar çok farklı yerlere gelir. Neill iyidir şu anda fakat bence gelecek planlamasında yer almaması gereken bir oyuncu. Cana diye diye bıkkınlık geldi iki tane orta saha olursa önünde iş yapar onun dışında bence bizi zor durumda bırakabilir özellikle topa sahip olma, oyunu tutma vs. vs. noktasında. Kewell da yer almamalı, Pino da yer almamalı, hatta Baros kronikleşti herhalde Baros da yer almamalı. Bak bu cümleler sadece bunu ifade ediyor. Sonrasında BAM'mış, Servet'miş , Ali'ymiş vs. vs. zaten onların hiç olmaması gerekir.

Kewell eski Kewell mı hayır. Baros kroniğe doğru gidiyor mu sezonun ikinci yarısında göreceğiz. Pino forvette yapamıyor, sağ kanatta gördük performansını vs. vs. Neill bence yaşlanıyor ve artık yavaş hatta bence geçen seneki performansı da yok. Bu şimdi demek değil bu oyuncular çok kötü.

Banane BAM'dan, Servet'den onlar var diye niye ben geleceği belirsiz yabancılarla yola devam etmek isteyim. Zaten BAM ve Servet sorunu çözülsün. Fakat uzun vadede takım kurmak istiyorsan iyi bir takım, Kewell, Baros, Pino, Neill vs. vs bunların hepsini göz önünde tutmak gerekir.

Bu oyuncular kötü mü oynadıklarında diğer oyunculardan. Hayır fakat genel olarak yeterli mi Kewell, Pino vs. vs. bence Kewell bile yeterli değil artık. Takım bu kadar "berbat" diye bence bu yabancıların çoğu da uzun vadede tutulmamalı.

Yönetim yapar mı bunları, büyük ihtimal yapamaz, kovar mı Servet'i, BAM'ı vs. vs. yapamaz kolay kolay. Tamam da idealinde zaten onlar gitmeli ve çoğu yabancı gelecek yıl planlamasında tekrar tekrar düşünülüp ondan sonra karar verilmeli.

Takımın şu anki durumu o yüzden iyiler tamam buna kimse hayır demiyorki. Bu averaj konusunda dediklerinde doğru . Fakat bizim takım gerçekten berbat ve bu berbatlık üzerinden bakın bu oyuncular bunlardan iyi o zaman kesin kalsınlar olursa bence yanlış yapılır. Özellikle Kewell, Baros, Pino, Neill tekrar tekrar düsünülmeli bence. Cana zaten tartıştık dün yeteri kadar.

Sorun bu . Diğerinde takım çok kötü herkes biliyor zaten. Baros oynadığında fark yaratıyor, herkes biliyor zaten. Fakat istikrar???? İstikrar yoksa neden verelim 2.5 milyon euro senede 10 maç için. Ama Zan var onlar alıyor. İyi tamam da Zan baştan hata zaten.

Neyse ya :)

Açıkcası en başta okumaya üşendim Selen, fakat okuduktan sonra aynı düşünceleri paylaştığımızı gördüm. Şimdik Neil çok iyi bir stoper fakat yanına onun kadar kaliteli biri daha lazım, ortasaha konusunda zaten hem fikiriz daha öncede konuştuk bunu ama ozamanda söylemiştim dediğin şekilde 4-4-2 oynanır kanatlarındada çok sağlam adamların olmalı, ileridede süper bir pivotun ve baros'un sağlam olmalı kısaca o taktik diziliş ve sistem için komple takım yenilenmeli, sen biraz o konuda klasik ingiliz taktiklerini aklımda canlandırdın.. İyi birşeyler yaparken yarım bırakıldığında durum ortada -3 averaj, buda bizim artık averaj takımı olduğumuz anlamına gelir. Neil ve Cana bu yarım iş içinde gayet başarılılar haklarını yememiz lazım ama tabiki bir işi yarım bırakmaktansa hiç başlamamak daha iyidir. Yerliler zaten şu takımda yedek bile olamayacakken ilk 11 oynuyor. Arda, evet İspanyada belki başarılı olabilir ama İngiltere'de başarılı olacağnı bende sanmıyorum 2-3 maç sonra yedek klubesinden çıkamaz. Yani şu takımda çok eksik var biz burda boşuna tartışıyoruz.

dipnot; Pino 700bin dolara oynuyor bu arada haberin olsun, barıştan daha az alıyor. :D

Bir zincir en zayıf haklası kadar güçlüdür.

Araya girmek istemem ama bosuna tartisyorsunuz,yeni sezonda Hagi butun yabancilari degistirir belki bir ihtimal Baros ve Pino kalabilir onun disindakiler yolcu iki kere iki dort.Bazilariniz hemen diyecek tabii Hagi yeni sezonda basimizda olacakmi diye ,cevabim ise his supheniz olmasindir.

Keşke şu takımdan Bam 3'lüsü gitsede yerlerine kaliteli yerliler ve Neill,Cana gibi karakterli ve savaşan yabancılar alınsa.Bence kesinlikle çok daha iyi olacaz Sinan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt