Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tevez? uçtuk mu gene? tevez ne alaka arkadaşlar, ulan ben niye görmüyorum bu haberleri yoksa duyum falan mı?

Çok sağlam bir kaynak kardeş. Ünal Aysal falan var arkasında bu işin. Hayırlısı artık, görüşmeler çok iyi gidiyormuş şu ana kadar.

Bankasyada 10 tane var Tevezden.Al işte :D

Sergen and Rıdvan

Çok sağlam bir kaynak kardeş. Ünal Aysal falan var arkasında bu işin. Hayırlısı artık, görüşmeler çok iyi gidiyormuş şu ana kadar.

Kücüklügünden beri Galatasaray hayraniymis. Maclarimizi hic kacirmiyormus. Bu seneki Mercan Formamizdan bile almis.

Murat Duruer, Özgür Çek, Rajnoch ve Sestak'ı kaptırmamak lazım.

Geyik mi? değil mi? bünyem rosickyden beri çöktü, ledesmada iç dünyamı sarstı, 30 umu görmedim daha birde bu darbeyi kaldıramayabilirm, çoluğum çocuğum var beyler?:)

Geyik mi? değil mi? bünyem rosickyden beri çöktü, ledesmada iç dünyamı sarstı, 30 umu görmedim daha birde bu darbeyi kaldıramayabilirm, çoluğum çocuğum var beyler?:)

Çoluk çocuk varsa sıkıntı var kaptan. Onlara da Tevez forması alacan şimdi.

Herşeye hazırlıklı ol Emre.Dil altı hapı al kendine.

Ben size Bank Asya'da 60 tane Tevez bulurum.

BEŞİKTAŞ FERNANDES'TEN SONRA , SİMAO VE ALMEİDA'YI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR. ANCAK KARTAL UEFA LİGİNDE, 3'ün 1'ini OYNATABİLECEK...

Bu nasıl bir başlıktır be abi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt