- 16 Mayıs 2010
- 8.517
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Gelmezse ayıp eder.
Tevez'i "alırız" .
Gelmezse ayıp eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tevez'i "alırız" .
10 numara başlık valla....BEŞİKTAŞ FERNANDES'TEN SONRA , SİMAO VE ALMEİDA'YI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR. ANCAK KARTAL UEFA LİGİNDE, 3'ün 1'ini OYNATABİLECEK...
Bu nasıl bir başlıktır be abi?
Senle akranız sami sen nasıl çıktın o bunalımdan![]()
Ben size Bank Asya'da 60 tane Tevez bulurum.
Ben size Bank Asya'da 60 tane Tevez bulurum.
BEŞİKTAŞ FERNANDES'TEN SONRA , SİMAO VE ALMEİDA'YI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR. ANCAK KARTAL UEFA LİGİNDE, 3'ün 1'ini OYNATABİLECEK...
Bu nasıl bir başlıktır be abi?
Transfer nobeti hayirli olsun.Butun forumunun ortak bulusma noktasi
Valla tevez havalanına gelip son anda ben vazgeçtim dese bile , rosicky kadar üzülmemKim söyledi çıktığımı.Halen tesirindeyim.![]()
Ahahahahsduısahdısadsajaslşdksadşasdkas. Sesli güldüm.
Aynı editörle devam ediyor t-s-n demekki belli.
Valla tevez havalanına gelip son anda ben vazgeçtim dese bile , rosicky kadar üzülmem![]()
t-s-n olduğu bu kadar mı belli![]()
Umut iyidir boşver, zaten yakında son gün 4 odun gelir 6 ay umutta kalmaz elimizde, bunlar güzel günler en azından hayal edebiliyoruz.ya aslında düşününce haldun üstünel, mancester city bağıntısı + ciddiyse eğer umut ünal aysalın potansiyel başkan adayı olması ve reklam yapmak isteyecek olması+sponsorlar+yönetimin k...larını kurtarma gereksinimi toplayınca olur be aslındaçok mu hayal kurdum.
Tevez iyi bir topcu olsaydi Man City'i sampiyon yapardi.
Tevez iyi bir topcu olsaydi Man City'i sampiyon yapardi.