Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BEŞİKTAŞ FERNANDES'TEN SONRA , SİMAO VE ALMEİDA'YI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR. ANCAK KARTAL UEFA LİGİNDE, 3'ün 1'ini OYNATABİLECEK...

Bu nasıl bir başlıktır be abi?

Ahahahahsduısahdısadsajaslşdksadşasdkas. Sesli güldüm.

ya aslında düşününce haldun üstünel, mancester city bağıntısı + ciddiyse eğer umut ünal aysalın potansiyel başkan adayı olması ve reklam yapmak isteyecek olması+sponsorlar+yönetimin k...larını kurtarma gereksinimi toplayınca olur be aslında :) çok mu hayal kurdum.

Tevez iyi bir topcu olsaydi Man City'i sampiyon yapardi.

6 tane ilk 11'e 6 tane de yedek kulübesine yapacağımız 9 Türk, 3 yabancı transferiyle gelecek yıl şampiyon olabiliriz. Hatta bu sezon ilk 5'e de girebiliriz. Ha bir de teknik direktör değişimi lazım. Müthiş yönetimimiz için sorun değil bunlar önümüzdeki 234324 yıl içinde gerçekleştirirler. Tevez'i de alırlar hatta bu süreç içinde.

ya aslında düşününce haldun üstünel, mancester city bağıntısı + ciddiyse eğer umut ünal aysalın potansiyel başkan adayı olması ve reklam yapmak isteyecek olması+sponsorlar+yönetimin k...larını kurtarma gereksinimi toplayınca olur be aslında :) çok mu hayal kurdum.
Umut iyidir boşver, zaten yakında son gün 4 odun gelir 6 ay umutta kalmaz elimizde, bunlar güzel günler en azından hayal edebiliyoruz.

Bu arada tekrar yazıyım,Baptista büyük olasılıkla Malaga ya transfer olacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt