- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Cevap: Transfer Nöbeti
Adnan Sezgin Transfer Forumu olsun diyenler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City,ye deftere yaz üstünü demişdir adnan sezgin:lol:Tevezi aldığımıza göre ne kadar bütçe kaldı elimizde, 15 le yola çıkmıştık bakiye ne durumda?
Yok kalsın, ben resmini yüklemeyin günüm kötü geçiyor adamı görünce diyorum sen adamın ismini vereceksin forumaAdnan Sezgin Transfer Forumu olsun diyenler?
Der vallaha , şaka değil ha, harbi der bu herif.City,ye deftere yaz üstünü demişdir adnan sezgin:lol:
Tevezi aldığımıza göre ne kadar bütçe kaldı elimizde, 15 le yola çıkmıştık bakiye ne durumda?
Stad süpernaturale döner başına gelmedik kalmaz.Yok kalsın, ben resmini yüklemeyin günüm kötü geçiyor adamı görünce diyorum sen adamın ismini vereceksin forumaAsıl Adnan Sezgin adını aslantepeye mi versek
![]()

kimseleri bulamazsın bir daha buralarda

selamun aleykum duyum varmı ?![]()
Aleyküm selam tevez cepte yerli bombalarını bekliyoruz sezgin,in.selamun aleykum duyum varmı ?![]()

14 kaldı hacı. 50 seneye yaymışız taksitleri.
valla 5 dakka önce adminlik yaptıım sitede açtım bu başlıı
insanların sinirlerini ölçüyorum![]()
samin ruhu da geri döndü zaten , favorimdir o dizi.Stad süpernaturale döner başına gelmedik kalmaz.
samin ruhu da geri döndü zaten , favorimdir o dizi.
aman diyim hacı siten elinde kalır yeminlen
yok test amaçlı
insanların acıya olan dirençlerini ölçüp hemen kapatacaaaaaam :tiphat: