Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6 tane ilk 11'e 6 tane de yedek kulübesine yapacağımız 9 Türk, 3 yabancı transferiyle gelecek yıl şampiyon olabiliriz. Hatta bu sezon ilk 5'e de girebiliriz. Ha bir de teknik direktör değişimi lazım. Müthiş yönetimimiz için sorun değil bunlar önümüzdeki 234324 yıl içinde gerçekleştirirler. Tevez'i de alırlar hatta bu süreç içinde.

oha tünelin sonu göründü yani... hem 2012 yi de atlatmış oluruz süper olur

6 tane ilk 11'e 6 tane de yedek kulübesine yapacağımız 9 Türk, 3 yabancı transferiyle gelecek yıl şampiyon olabiliriz. Hatta bu sezon ilk 5'e de girebiliriz. Ha bir de teknik direktör değişimi lazım. Müthiş yönetimimiz için sorun değil bunlar önümüzdeki 234324 yıl içinde gerçekleştirirler. Tevez'i de alırlar hatta bu süreç içinde.

Kesinlikle Hagi ile yolların ayrılması gerekiyor.Benim görüşüm bu kesinlikle Hagi ile bu iş olmaz.Adam halen kendini futbolcu zannediyor.Hatta futbolcular antrenmanda Hagi bizimle durmadan top oynuyor ve bundan rahatsısız diyorlarmış.

Ben hala; 4 transferin g.süzen-i.akın-stancu ve misi olacağını düşünüyorum.

Dimitar Berbatov un geleceğine dair kulübe yakın kaynaklardan duydum. Tevezle çift forvete dönüyoruz sanırım o yüzden de misimovici gözden çıkardık galiba:D

Keske lyon veya porto baskanini transfer etsek.Tevez mevez hikaye olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt