Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bradley Galatasaray ın topcusu değil abi...

Gercekten değil...

katilmiyorum...sen bradleyi hic izledinmi gercekten ?

adam da ne ararsan var...tabiki bir gerarrd vs degil ama gercekten büüyk potansiyeli var...milan da oynayabilecke bir adam ama nedense almiyorlar...onlarin sistemine ve bizimkine cok uygun...ernst'in daha genc ve ofansif olarak daha iyi bir versiyonu...ve tam anlamiyla bi takim oyuncusu...gelmesi cok faydali olur ve culio etkisi yaratir ..belki ondan bile daha faydali olur...

uzun lafin kisasi: tam aradigimiz kan ve gs taraftarinin izlemek istedigi bir adam

Selam millet yeni geldim varmı gelişme?

aynen kötüydü ve o 2-0'dan çevirdiğimiz maçlar falan olmasa o hücüm gücümüz o Arda Turan'ın performansı olmasa görürdüm sizin yorumlarınızı Euro 2008 zamanı takımın Savunmasına yapılan eleştirileri boşuna yapmadılar rezalet bir savunmamız var

Lig için diyorsan; O sezon savunmamız harikaydı, Servet ve Emre de mükemmeldi.

Şimdi baktım o sezon 23 golle en az gol yiyen takımmışız, bize en yakın Sivas 29.

katilmiyorum...sen bradleyi hic izledinmi gercekten ?

adam da ne ararsan var...tabiki bir gerarrd vs degil ama gercekten büüyk potansiyeli var...milan da oynayabilecke bir adam ama nedense almiyorlar...onlarin sistemine ve bizimkine cok uygun...ernst'in daha genc ve ofansif olarak daha iyi bir versiyonu...ve tam anlamiyla bi takim oyuncusu...gelmesi cok faydali olur ve culio etkisi yaratir ..belki ondan bile daha faydali olur...

uzun lafin kisasi: tam aradigimiz kan ve gs taraftarinin izlemek istedigi bir adam

Galatasaray forması ile görmedim :)

(Geyik bunlar hocam;))

Bradley, Galatasaray'ın topcusumudur ? Bilemiyeceğim ama şu BAM üçlüsünden daha iyi olacağını ümid ediyorum, aynı şekilde Culio gelmeden önce herkes Sarp'tan daha kazma demişti şimdi adama herkes tapıyor, fakat şu konuda eminim transfer yine çok geç yapıldı...

O sezon savunmamız harikaydı, Servet ve Emre de mükemmeldi.

Şimdi baktım o sezon 23 golle en az gol yiyen takımmışız, bize en yakın Sivas 29.

milli takımı diyorum şampiyon olduğumuz sezonu demiyorum ordada son haftalarda sapıtmıştı şampiyon olduğumuz sene hariç diğer seneler rezalet bir servet var

Arkadaslar amacim kesinlikle agir bir elestiri degil ama zihnimizi biaz calistiralim. Bradleyi bende begenirim, ozellikle milli maclarda cok fena iyiydi. Ancak kafami karistiran neden monchengladbach kume dusmemeye oynarken fink i aliyor ve bradleyden zor durumdayken vazgeciyor.

Bu tamammen iyi niyetli bir sorudur. Belki cok iyi cikacak ( yasi filan benim icin gayet ideal ve cok kosmasida cabasi).

Acaba baska bir durummu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt