Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takımda siyahi oyuncu eksikliği göze batıyor.: D Acele siyahi bir orta saha oyuncusu lazım.Benim favorim Sessegnon.

birilerinin ardaya dur demesı lazım yoksa cok sürmez futbol hayatı biter hiç bakmıyor kendıne gecelere acılıyor napdığı belli deil

Arda yine bir milli macta oynar sakatliktan sonra ilk defa, yine sakatlanir. :D Aman Allah korusun.

Arkadaşlar birbirinizle tartışmayı bırakın. Herkes birbirinin fikrine saygı duysun.

Icimden bi ses hala Biglia bize gelecek diyor, nedendir bilinmez! Bu arada Stancu'yu transfer ettigimizde Romanya'da gül gibi Torje varken Stancu alinir mi diyen burada bazi arkadaslar vardi; gorunen o ki Wolfsburg'un da ilgi alanindaymis Torje ve kulubu kac para istemis biliyor musunuz bonservis olarak? Tam 16 milyon avro!!! Tabi canim, bizde de o para vardi zaten!

Açıkçası bende pek istemiyorum.Belki iyi oyuncu ama bi türlü ısınamadım,hatta bigliaada ısınamadım şöyle ofansif yönü daha ağır basan bi oyuncu istiyorum sanki

ama sana otur demiyorum Ilhan, cünkü sen gelip burda "ahh be, iste bee, uff be, girdi mi bee" demiyorsun, milleti deli etmiyorsun.

begenmiyorsan, begenmiyorum de, cekil kenara, millet begeniyorsa vardir bir hayiri de, bitsin.

ama adam göbek atiyor burda, transfer olmicak haberi alinca.

neden yapiyor bunu peki, neden?

gicik ollmak icin iste.

İkili tartışmalardan uzak duralım.Birbirimizi kırmaya değmez şu mübarek Cuma gününde sevgili renkdaşlar.

ama sana otur demiyorum Ilhan, cünkü sen gelip burda "ahh be, iste bee, uff be, girdi mi bee" demiyorsun, milleti deli etmiyorsun.

begenmiyorsan, begenmiyorum de, cekil kenara, millet begeniyorsa vardir bir hayiri de, bitsin.

gicik ollmak icin iste.
:D

Arkadaşlar birbirinizle tartışmayı bırakın. Herkes birbirinin fikrine saygı duysun.

Burada herkesin dört gözle transferini beklediği Bradley için, ohhhh ohhh layyy laaay lommm ne güzel gelmiyor gibi kışkırtıcı yorumlar yapan arkadaşı uyarsanız daha iyi o zaman kimse tartışmaz

beğenmek zorundamıyım arkadaşım ?? ben daha iyi bir isim bekliyorum transfer çalışmaları uzun zamandan beri devam ediyor inşallah umduğumuz kalitede bir oyuncu gelecek.

begenmek zorunda oldugunu kim söyliyor?

peki, milleti gicik etmek zorunda misin?

sen begenmiyorsan, begenmiyorum de cekil kenara.

göbek atip durma, transfer olmaz duyumlari ortaya cikinca.

cünkü burdaki cogu begeniyor ve istiyor bu transferi

gicik ollmak icin iste.

barış reis uzaktan kaleyi görebiliyormu ne diyosun bu konuda.

yok bilmem kim donun rengini bile bilemez gibi kelimeler karşıdakine "Aptal" sıfatını yerleştirmektir, oyüzden yazdığınız cümlelere dikkat ediniz...

Transferin son 3 günü diye Bradley'i beyenmedik suç oldu.Takımda BAM üçlüsü var diye Bradley'i beğenmek zorundamıyım istemek zorundamıyım ? Bide bana otur oturduğun yerde diyen bir kişi var.. MOD - ADMİN arkadaşlarımızın bu konuda gereken şeyi yapmasını umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt