- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Transfer Nöbeti
İnşallah
Kronikleşmez umarım bu durum.
İnşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kronikleşmez umarım bu durum.
Arda 15 gün yok![]()
Mesela.beğenmek zorundamıyım arkadaşım ?? ben daha iyi bir isim bekliyorum transfer çalışmaları uzun zamandan beri devam ediyor inşallah umduğumuz kalitede bir oyuncu gelecek.
Açıkçası bende pek istemiyorum.Belki iyi oyuncu ama bi türlü ısınamadım,hatta bigliaada ısınamadım şöyle ofansif yönü daha ağır basan bi oyuncu istiyorum sanki
Arkadaşlar birbirinizle tartışmayı bırakın. Herkes birbirinin fikrine saygı duysun.
ama sana otur demiyorum Ilhan, cünkü sen gelip burda "ahh be, iste bee, uff be, girdi mi bee" demiyorsun, milleti deli etmiyorsun.
begenmiyorsan, begenmiyorum de, cekil kenara, millet begeniyorsa vardir bir hayiri de, bitsin.
ama adam göbek atiyor burda, transfer olmicak haberi alinca.
neden yapiyor bunu peki, neden?
gicik ollmak icin iste.
Arkadaşlar birbirinizle tartışmayı bırakın. Herkes birbirinin fikrine saygı duysun.
beğenmek zorundamıyım arkadaşım ?? ben daha iyi bir isim bekliyorum transfer çalışmaları uzun zamandan beri devam ediyor inşallah umduğumuz kalitede bir oyuncu gelecek.
ama sana otur demiyorum Ilhan, cünkü sen gelip burda "ahh be, iste bee, uff be, girdi mi bee" demiyorsun, milleti deli etmiyorsun.
begenmiyorsan, begenmiyorum de, cekil kenara, millet begeniyorsa vardir bir hayiri de, bitsin.
ama adam göbek atiyor burda, transfer olmicak haberi alinca.
neden yapiyor bunu peki, neden?
gicik ollmak icin iste.