Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Transfer Nöbeti
Yalcin Dümer bitti dediysem bitmistir diyordu?
Yalcin Dümer bitti dediysem bitmistir diyordu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa basan, yorulmak bilmeyen, çok koşan, çok mücadele eden, asla pes etmeyen bir oyuncu. Bunların yanında tekniğide iyi sayılır. Türkiye ligine cuk diye oturacak bir oyuncuydu. Hele bizim takıma ilaç olurdu. Cana bu kadar sevilmişken Bredley'de yeni reislerimizden biri olur diyordum ben. Orta sahanın çeşitli bölgelerinde kullanabilirdik kendisini. Çok güzel verim alırdık diye düşünüyordum. Kursağımızda kaldı![]()
DÜn yazdım PınaR Argun nederse tersi çıkar..Galatasarayla anlaştık diye birşey demediler oda kafasından uydumuş haberi..Pınar Argun denen kadının bir haberi tutsa dişimi kıracağım zaten gitsin Fotomaç'a transfer olsun.Mehmet Çiftçi'yi bile gölge de bırakır.
tip olarak demiyorum hocam yaşa bakar mısınız_?
1 saat önceki haberdi paylaşılmışsa affola
Kicker: Bradley icin Türkiye'den teklif yapan Fenerbahce, Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.
Yalcin Dümer bitti dediysem bitmistir diyordu?![]()
Duyumcu tipi nasıl oluyo merak ettim ?
İşte bu özelliklere sahip bir oyuncuyu beğenmiyor bizim taraftarımız. Çok ilginç gerçekten. Hangi istatistiklere göre Bradley'i yararlı bulmuyorlar acaba?![]()
Yalçın, BCA büyükte ne oluyo ?![]()
Yalcin Dümer bitti dediysem bitmistir diyordu?![]()
@srfydn
Şeref Aydın
transfer olur olmaz inanin bilmiyorum. hayalî konusmayi sevmiyorm ama yapmak istiyorlar. bu da kontjna bagli. misi gider ya da donarsa evet.
@srfydn
Şeref Aydın
fakat yabanci transferi olmazsa hatta ilerleyen gunlerde misi affedilirse kimse sasirmasin. bildigim kadariyla yeni gelen taksidini odedik.