Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalcin Dümer bitti dediysem bitmistir diyordu? :D

Rovers U-turn from Formica

Argentine set to seal Ewood switch

By Graeme Bailey - Follow me on Twitter @graemebailey Last updated: 28th January 2011

...

Formica: Blackburn U-turn

Related links

Teams

Blackburn Rovers

Monaco

.Also see

Experts

Transfers

£5 Free Bet

Radio

Sky on Twitter

..Mauro Formica now looks set to join Blackburn Rovers after initially turning his back on a move to Ewood Park last week.

The Newell's Old Boys forward had looked set to join Monaco after the French club stepped in to agree terms while Rovers were in talks.

Monaco used their ace card of former midfielder Lucas Bernardi, now at Newell's, who persuaded Formica that his future would be best served in the Principality.

However, Formica, who has already seen moves to Genoa and Galatasaray fall through this month, has failed to finalise his move to Monaco after the club stalled over the fee, which is believed to be around €4million.

Now Blackburn have moved back in for Formica, and the 22-year-old is now in England with club president Guillermo Lorente to finalise a deal with Rovers.

.

Blackburn Formicayi bitirceni yaziyor..anlasmalari an meselesi

Topa basan, yorulmak bilmeyen, çok koşan, çok mücadele eden, asla pes etmeyen bir oyuncu. Bunların yanında tekniğide iyi sayılır. Türkiye ligine cuk diye oturacak bir oyuncuydu. Hele bizim takıma ilaç olurdu. Cana bu kadar sevilmişken Bredley'de yeni reislerimizden biri olur diyordum ben. Orta sahanın çeşitli bölgelerinde kullanabilirdik kendisini. Çok güzel verim alırdık diye düşünüyordum. Kursağımızda kaldı :)

İşte bu özelliklere sahip bir oyuncuyu beğenmiyor bizim taraftarımız. Çok ilginç gerçekten. Hangi istatistiklere göre Bradley'i yararlı bulmuyorlar acaba? :)

hedef göstermek gibi olmasın da, foruma küfür edip duran bir eleman vardı facebook'ta, ultraslan hollanda mı ne? biglia-formica-mutu'dan 2'si gelmezse (daha doğrusu bu ikisinden üçü demişti ama neyse) gelin ne derseniz deyin demişti hatırlayan var mı :D

Pınar Argun denen kadının bir haberi tutsa dişimi kıracağım zaten gitsin Fotomaç'a transfer olsun.Mehmet Çiftçi'yi bile gölge de bırakır.
DÜn yazdım PınaR Argun nederse tersi çıkar..Galatasarayla anlaştık diye birşey demediler oda kafasından uydumuş haberi..

1 saat önceki haberdi paylaşılmışsa affola

Kicker: Bradley icin Türkiye'den teklif yapan Fenerbahce, Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.

Evet sürekli paylaşıldı, ama bizim basında Fener'le ilgili birşey var mı bilmiyorum.

Yabancı basın daha çok Aston Villa'ya gidiyor diye haber yapıyor, kiralık.

İngiltere Premier Ligi'ne gider adam, yanlış hatırlamıyorsam 2 tane daha Amerikalı vardı Villa'da zaten.

Duyumcu tipi nasıl oluyo merak ettim ?

big-ear3.jpg

Üçgenden Villa çıktı!

Bundesliga'da Borussia Mönchengladbach forması giyen Michael Bradley'nin 1 haftadır devam eden transfer spekülasyonları sona erdi. Amerika Milli Takımı Teknik Direktörü Bob Bradley'in oğlu olan genç Bradley, sezon sonuna kadar Aston Villa'ya kiralandı.

VILLA, GALATASARAY VE FENERBAHÇE'Yİ GERİDE BIRAKTI

Bradley'nin ilk önce ara transfer dönemi kapanmadan Galatasaray'a imza atacağı iddia edilmiş ardından da Fenerbahçe'nin devreye girdiği ortaya çıkmıştı. Amerikan basını, Bradley'nin Galatasaray'a yakın olduğunu yazarken Alman basını da genç oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğunu ifade etmişti. Aston Villa'nın da son anda devreye girdiği Bradley transferinde, genç oyununun tercihi Premier Lig ekibi oldu.

Borussia Mönchengladbach ile 1.5 yıllık kontratı olan 24 yaşındaki Bradley, sezonu kiralık olarak Aston Villa'da tamamlayacak. Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren Mönchengladbach ile bu sezon 19 maça çıkan Bradley, 3 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Aston Villa, Bradley'nin kariyerindeki 4'üncü takım oldu. 16 yaşındayken o dönemde babasının çalıştırdığı MLS ekibi MetroStars'a draft edilen Bradley, New Jersey'de de 2 sezon geçirdikten sonra Hollanda'da Heerenveen'in formasını giydi. 2007-2008'de Hollanda'da 21 gol kaydederek Avrupa'da 1. ligde mücadele eden en golcü Amerikalı unvanını alan Bradley bu performansı sayesinde 2.5 milyon euroya transfer olduğu Borussia Mönchengladbach'a gelmişti.

ntvspor...

arkadaşlar şimdi yarınki gazete haberlerini vereyim (ben formica da ısrarcıyım) yine formica anlaşamdı denilecek ....

adam bi anlaşamadı gerçekten bradley bile 2 günde gitti :) hazır olun formica yolda ( adamın kendisi ve kulubu açıkladı galatasaray görüşüyoruz diye ) okadar ismi geçen adamlardan hiç biri formica kadar galatasarayı istemedi :)

son kan formicaaa :) (( kızmayın- transfer olmamasından iyidir :) )

@srfydn

Şeref Aydın

transfer olur olmaz inanin bilmiyorum. hayalî konusmayi sevmiyorm ama yapmak istiyorlar. bu da kontjna bagli. misi gider ya da donarsa evet.

@srfydn

Şeref Aydın

fakat yabanci transferi olmazsa hatta ilerleyen gunlerde misi affedilirse kimse sasirmasin. bildigim kadariyla yeni gelen taksidini odedik.

srfydn Şeref Aydın

fakat yabanci transferi olmazsa hatta ilerleyen gunlerde misi affedilirse kimse sasirmasin. bildigim kadariyla yeni gelen taksidini odedik.

1 minute ago Favorite Retweet Reply

Bu saatten sonra yeni bir isim, yeni bir transfer zor sanki. 2 gün kaldı şunun şurasında.

Yalcin Dümer bitti dediysem bitmistir diyordu? :D

O adam gibisini görmedim aga yeminle görmedim okadar çok isim Galatasarayda dediki bir Çoğunu unutum bile ama Bunları hiç bi zaman unutamam .... Ronaldinho ve Alex Song yada onun deyişıyle Alexandra Song :D

@srfydn

Şeref Aydın

transfer olur olmaz inanin bilmiyorum. hayalî konusmayi sevmiyorm ama yapmak istiyorlar. bu da kontjna bagli. misi gider ya da donarsa evet.

@srfydn

Şeref Aydın

Misi'nin affedilmesini cidden isterim ama adam ne kadar oynar ki bu olanlardan sonra ?

Hagi'yi sevmeye mi başlayacak bir anda ?

Çok saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt