Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak gene tek özlediğimiz adam Lincoln:)onuda ÖZHAN reyiz getirdi:)

galatasaray in parasini yiyip idmanlara gelmeyen, kafasina gore tatil yapan adami ozlemem. he diceksiniz su an formanin hakkini veren varmi oda yok ama bu adamda ozlenmez. daha o kadar dusmedik.

evet ahlakı kötü ama onu harcatan bülent korkmaz değilmiydi,aynı bülent le kewell bile tartışmadımı o zaman,neyse çok geçti üzerinden faydası yok ama hagiden sonra gelen tek spekteküler,oyunun kaderini değiştirebilecek bi adamdı orta saha da,

Misimovic gelsin hagi ve bam + uyuzlar kadro dışı bırakılsın tugay hoca olsun lig sonuna kadar

gerets.jpg

Oynayanlar güzelde,oynatanda hakkını vermeli.Ben oynatanı özledim...

evet ahlakı kötü ama onu harcatan bülent korkmaz değilmiydi,aynı bülent le kewell bile tartışmadımı o zaman,neyse çok geçti üzerinden faydası yok ama hagiden sonra gelen tek spekteküler,oyunun kaderini değiştirebilecek bi adamdı orta saha da,

futbolcunun icinde vardi arkadas. sadece bulent korkmaz a baglamak yanlis bence.

Misimovic gelsin hagi ve bam + uyuzlar kadro dışı bırakılsın tugay hoca olsun lig sonuna kadar

bumudur ya,tugay kim gs teknik direktörü olmak kim,al sana hagi işte,sırf gs de oynadı diye gs ye teknik direktör olma becerisine sahip mi oluyor adamlar,bence başarılabilirse 10 kere gitmek gerekiyorsa gene terim e gidilmeli yok kabul etmiyorsa ersun yanal bence

galatasaray in parasini yiyip idmanlara gelmeyen, kafasina gore tatil yapan adami ozlemem. he diceksiniz su an formanin hakkini veren varmi oda yok ama bu adamda ozlenmez. daha o kadar dusmedik.

Bizden ayrılan bütün yabancılar bizi eleştirdi. Lincoln elano keita hepsi bizim yönetimin profesyonal olmadığını söyledi. Bütün yabancılar mı sorunlu bizimkiler mi emin değilim. Trabzon'un da adamları tatilden geç döndü sorunu olan varmı ? Tıkır tıkır oynuyo adamlar.

yönetim değişmeden kim gelirse gelsin galatasarayda huzur olmaz.. servetin ayhan ve tayfasının çiftliği olmuş artık klüp..

Hepsi gitsin florya baştan güzelce temizlenip boya badana yapılsın , sonra bismillah deyip ilk antreman karakterli sarı kırmızı renklerin aşığı zeki çevik ve ahlaklı sporcularla başlasın herşey yeniden , takvimler 2011 yılında 2000 yılına göz kırpsın.

gerets 1. sezon sampiyon 2. sezon 2.oldu kovuldu :)adam bana bir ön libero alin dedi bas bas bagirdi gittiler inamotoyu aldilar.gerets dandik adamlarla iyi isler yapti.ya lucescu? biz hoca kiymeti bilmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt