Furkan Erdem
Aslan Üye
- 28 Haziran 2010
- 9.465
- 2
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
Bak gene tek özlediğimiz adam Lincoln
onuda ÖZHAN reyiz getirdi
Bak gene tek özlediğimiz adam Lincoln
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaray in parasini yiyip idmanlara gelmeyen, kafasina gore tatil yapan adami ozlemem. he diceksiniz su an formanin hakkini veren varmi oda yok ama bu adamda ozlenmez. daha o kadar dusmedik.
cözüm lucescu olurmu?
cozum td yle bitmez. yonetim ve futbolcu kapsaminda radikal degisikliklerin olmasi lazim.
evet ahlakı kötü ama onu harcatan bülent korkmaz değilmiydi,aynı bülent le kewell bile tartışmadımı o zaman,neyse çok geçti üzerinden faydası yok ama hagiden sonra gelen tek spekteküler,oyunun kaderini değiştirebilecek bi adamdı orta saha da,
bir skibelli lincolne bakin birde kallili ve bülentli?
Misimovic gelsin hagi ve bam + uyuzlar kadro dışı bırakılsın tugay hoca olsun lig sonuna kadar
![]()
Oynayanlar güzelde,oynatanda hakkını vermeli.Ben oynatanı özledim...
Misimovic gelsin hagi ve bam + uyuzlar kadro dışı bırakılsın tugay hoca olsun lig sonuna kadar
galatasaray in parasini yiyip idmanlara gelmeyen, kafasina gore tatil yapan adami ozlemem. he diceksiniz su an formanin hakkini veren varmi oda yok ama bu adamda ozlenmez. daha o kadar dusmedik.
yönetim değişmeden kim gelirse gelsin galatasarayda huzur olmaz.. servetin ayhan ve tayfasının çiftliği olmuş artık klüp..
Geretsi getirmek lazım katardan..
Geretsi getirmek lazım katardan..