Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Halk dilinde isin özeti sudur :

Adnan Polat Galatasaray´in icine micti

sizinde lincoln sevdasini anlamiyorum...tmm futbolculuguna kimse laf edemez ama kendisi adam degildi...böyleleriyle isim olmaz, iki mac kurtarir 3 hafta tatilden gec gelir...yok yaa

hagi nin bugunku macta hic bir sucu yoktur.

ilk yari golu yiyene kadar top hep bizim ayagimizdaydi.

gerets 1. sezon sampiyon 2. sezon 2.oldu kovuldu :)adam bana bir ön libero alin dedi bas bas bagirdi gittiler inamotoyu aldilar.gerets dandik adamlarla iyi isler yapti.ya lucescu? biz hoca kiymeti bilmiyoruz.

Renktaş bi düzeltme yapayım önce 2. sezon 3. olduk. Ön liberoyu geçtim o dönem Özhan CANAYDIN yeniden seçildi.Listeye ADNAN POLAT dahil edilerek. Adamın ilk icraatı lig devam ederken,henüz devre arası gelmeden Gerets gidecek demişti. O anda sezon bitmişti zaten...

Bizden ayrılan bütün yabancılar bizi eleştirdi. Lincoln elano keita hepsi bizim yönetimin profesyonal olmadığını söyledi. Bütün yabancılar mı sorunlu bizimkiler mi emin değilim. Trabzon'un da adamları tatilden geç döndü sorunu olan varmı ? Tıkır tıkır oynuyo adamlar.

neden herkes teknik direktör olamıyor,teknik direktörlük teknik taktik yanında insan yönetme becerisi bir yerde,mourinho nun gittiği klüpteki oyuncuların performansı neden artıyor hep,yada lucescu nun diyelim,ya da terimin,bu adamların elineki adamdan verim almayı biliyor,ama hagi misimovic i kadro dışı bırakır ,eşşek gibi koşuyor diye barış ı ilk 11 de oynatır,oda orta sahadan geri pası verir topu kaptırı kapayım diye aynı topun peşinde koşar,artık realitelere baksak birazda,bu hagi gitmeli evet,ne zaman gitmeli,en yakın zamanda,gelecek seneyi kurtaralım bari,yoksa koşu milli takımında adamlar getirecek,ben anlamıyorum bu adam sen futbolcuyken o kadar teknik ol,ama istediği adamlar dümdüz adamlar,koşuyorya yeter,en başta doru düzgün t.d şart

Halk dilinde isin özeti sudur :

Adnan Polat Galatasaray´in icine micti

polat'ı ekonomi başkanı yapıcan. Takılsın kendi projeleriyle futbol işlerine dokundurmicaksın bu adamı. ekonomiyi düzeltti takımı batırdı.

Keşke... Bizim gördüğümüzü yönetim görmüyor mu? Hiç anlamıyorum yönetimi.

kimbilir adamlar klüp üzerinden ne paralar kazanıyolar..başkan görmek istiyosanız açın 16 dakikadan sonra gelen şampiyonluk sonrası özhan başkanın soyunma odasında yaptığı konuşmadaki samimiyetine bakın bide adnan polatın suratına ..yazıklar olsun bunları görüpte ses çıkarmyan üstüne üstlük bide destek veren herkese yazıklar olsunn..geldikleri geleli şampiyonlar ligi göremedik ..

El alem Müller tokatlar, bizde bi Sarp´in agzini burnunu kiracak Allah´in kulu cikmaz :D

7.jpg

bugünkü mactan sonra transfer yüzdeyüz olur.

yoksa ttarenada rahat mac izliyemez yönetim, su kalan 4-5 ayda.

2 tane adam alinmazsa orta sahaya, yönetim yanar

artik olay o kadar kötü durumdaki

ayhan, baris, sarp bile "yeter artik" diyecek hale geldiler.

kimbilir adamlar klüp üzerinden ne paralar kazanıyolar..başkan görmek istiyosanız açın 16 dakikadan sonra gelen şampiyonluk sonrası özhan başkanın soyunma odasında yaptığı konuşmadaki samimiyetine bakın bide adnan polatın suratına ..yazıklar olsun bunları görüpte ses çıkarmyan üstüne üstlük bide destek veren herkese yazıklar olsunn..geldikleri geleli şampiyonlar ligi göremedik ..

Adnan POLAT iyi bir Galatasaraylı,iyi bir proje adamı(ekonomik yönden yaptıkları su götürmez bir gerçek.Transfer zararları dışında)ama asla iyi bir Başkan değil benim gözümde.

bugünkü mactan sonra transfer yüzdeyüz olur.

yoksa ttarenada rahat mac izliyemez yönetim, su kalan 4-5 ayda.

2 tane adam alinmazsa orta sahaya, yönetim yanar

artik olay o kadar kötü durumdaki

ayhan, baris, sarp bile "yeter artik" diyecek hale geldiler.

Bende böle düşünüyordum maç bitiminde ama Adnan sezgin artık zor demiş..

neden herkes teknik direktör olamıyor,teknik direktörlük teknik taktik yanında insan yönetme becerisi bir yerde,mourinho nun gittiği klüpteki oyuncuların performansı neden artıyor hep,yada lucescu nun diyelim,ya da terimin,bu adamların elineki adamdan verim almayı biliyor,ama hagi misimovic i kadro dışı bırakır ,eşşek gibi koşuyor diye barış ı ilk 11 de oynatır,oda orta sahadan geri pası verir topu kaptırı kapayım diye aynı topun peşinde koşar,artık realitelere baksak birazda,bu hagi gitmeli evet,ne zaman gitmeli,en yakın zamanda,gelecek seneyi kurtaralım bari,yoksa koşu milli takımında adamlar getirecek,ben anlamıyorum bu adam sen futbolcuyken o kadar teknik ol,ama istediği adamlar dümdüz adamlar,koşuyorya yeter,en başta doru düzgün t.d şart

bende onu kastettim. Trabzon örneğinde şenolu gösterdim. Bizde öyle adam yok. T.D dediğin oynatıcak hocam aması falan yok. Maradona t.d mi değil. Ama bizim yönetim gerets, lucescu gibi adamları yolladıkça sağlam t.d gelse ne yazar. 2-3 sene sonra şutlanıcak sonra neden avrupa'da başarı gelmiyor. terim bizim takımın başında kaç yıl kaldı da uefa aldık. 1 yılmı? Sabır gereken iş bunlar. Sen lucescu'yu gönder, sabretme sonra piyasa'da t.d ara. Kim gelirki böyle anlayışın olduğu bir klube.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt