Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Her hocanın eksik yönleri, iyi yönleri vardır. Devre arası Fatih Terim, Hikmet Karaman gelmedi. Hagi sorumluluk kabul etti.

Dün akşamki kadroyla oturmuş bursayı deplasmanda rahat yenemezdik. Takımda stoper, ön libero, orta saha ve en az 5 as oyuncu yoktu. Ayrıca yediğimiz gole kadar gayet makul bir top oynuyorduk. Rakipten daha etkili oynadığımızı söyleyebilirim.

En azından Emre Çolak bir kenara atılmadı. Dün akşam herşeyin kitlendiği, kesiştiği kötü bir akşamdı. Haftaya ve devamında böyle olmayacak. Durum bu noktadayken de 1 yabancı alırlarsa daha da iyi olur.

Modlara sesleniyorum biliyorum iyi reyting alıyor ama şu nöbeti kapatın ilalebet.Ne zaman başladı bu nöbetler biz de başladık sinir nöbeti geçirmeye.Kapatın daha da açmayın bence.Yerine ''Futbol Umudu Nöbeti'' açın orada içini döksün millet.Transfer konuşmak yasak olsun.Başlayacağım bunların yapacağı transfere,2 yılda 70 Milyon Euro para harcayıp bu kadar kötü takım nasıl kurulur tez konusu olurdu diyebileceğimiz yönetimin transferlerinden ne bekliyorsunuz ki hala.

Sezgin bu saatten sonra transfer zor demiş zaten.Kapatalım bence de konuyu.

Her hocanın eksik yönleri, iyi yönleri vardır. Devre arası Fatih Terim, Hikmet Karaman gelmedi. Hagi sorumluluk kabul etti.

Dün akşamki kadroyla oturmuş bursayı deplasmanda rahat yenemezdik. Takımda stoper, ön libero, orta saha ve en az 5 as oyuncu yoktu. Ayrıca yediğimiz gole kadar gayet makul bir top oynuyorduk. Rakipten daha etkili oynadığımızı söyleyebilirim.

En azından Emre Çolak bir kenara atılmadı. Dün akşam herşeyin kitlendiği, kesiştiği kötü bir akşamdı. Haftaya ve devamında böyle olmayacak. Durum bu noktadayken de 1 yabancı alırlarsa daha da iyi olur.

Makul top ne her topu şişiren 1 bek,her topu taca atan bir stoper,her topu rakibin ayağına atan bir kaleci,hep yana ve geriye oynayan kaçak bir orta saha mı,ben futboldan anlamıyorum herhalde.Bu mu iyi oyun.''DAN-DUN'' pardon bizimkisi o bile değil ''DUN-DAN''.

Malesef Hagi iyi bi Td değil keşke olsa ama ...Dün çok defansiv oynadık adeta kaleye gidemedik ama tabi çok eksiğimizde var ...Bide bence Hagi oyuncuları doğru yerlerinde oynatmıyor Mesela:Yekta Kanatta ağır ve verimsiz kalıyo Emre Çolak da aynen Kazımdan Forvet olmaz ama adamın elinde başka futbolcuda yok....Okadar çok Hagiye kızamıyorum bence bu halle gelmemizdeki en buyuk sorumlular ADNANSLARDIR.

Makul top ne her topu şişiren 1 bek,her topu taca atan bir stoper,her topu rakibin ayağına atan bir kaleci,hep yana ve geriye oynayan kaçak bir orta saha mı,ben futboldan anlamıyorum herhalde.Bu mu iyi oyun.''DAN-DUN'' pardon bizimkisi o bile değil ''DUN-DAN''.

Bursa ne oynadı golü atana kadar?

Bicfavli gelirse nerede oynayacak.Abarttılar.Bunuda alırsak Romanya'dan kaç oyuncu almış olacağız . 4 mü ? Gülüncek haldeyiz...

inşallah transfer yapılmaz. Sene sonunda hagi nasıl olsa gidecek, en azından yeni gelecek td'ye daha çok bütçe ayrılmış olur transfer için.

Rafael Benitez'in geleceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt