Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kadro alabilirmiyim BJK maçına sağlam olsun varsa ? :D

Kazim kazimi burda begenen varmi gercekten. O adam bu takimda kanat bİle oynamaz. Kanat oyuncusu Özellİgİ varmi onda.. Keİtaya deplasmanda yoktu dİyolardi. Bu adamlar İcerdede yok napicaz Şİmdİ..

Ben beğeniyorum..Ve Ufuk'a sezon sonuna kadar şans verilmesini istiyorum...

Taraftarı anlamıyorum.

Artık transfer yapmak mantıksız olacak.Bırakalım yapmasınlar.Artık önümüzdeki seneye hazırlanalım.

Hagi'ye de 1 yıl sabredin.Adamın kendi kadrosu değil zaten.Aldırdığı oyuncular kaliteli oyuncular.

Aynı şekilde Rijkaard'a sallıyordunuz, Hagi geldi bişey değişmedi.

Kadro sorunlu hoca değil.Dün zaten Bursa Hagi'nin dediği gibi tesadüfen yendi.

Ayrıca Bursa'nın kadrosuyla bizim kadroyu kıyaslarsak Bursa ağır basıyordu yani zaten yenilmemiz normal bir durum o kadroyla.

Umarım önümüzdeki senenin planları şimdiden atılıyordur.

Dün 7 as oyuncumuz yoktu.3 tane de sonradan oyuna girip oyunun kaderini değiştirecek oyuncumuz yoktu.Takımdaki sakatlıklar tabiki de takım içinde ki uyumu bozar.

Arda ( En büyük eksik)

Kewell ( 2.yarı oyuna girdikten sonra çok şey değiştiriyor )

Baros ( Diyecek laf yok zaten , neredeyse 1 senedir oynayamıyor ve gol yolu 0 )

Cana ( Takımın ruhu , canını koyar ortaya )

Zapata ( Yeni geldi, en azından Ufuk'tan tecrübeli bir kalecidir )

Misimovic ( Hagi'nin artık affetmesi gerekiyor )

Çağlar ( İnsua'yı benim kadromda koyarsak 7 yabancı oluyor ilk 11'de o yüzden Çağlar oynamalı )

Neill (Defansta olan sorunların kurtarıcısı bana göre)

Pino ( O kadar sakat varken bizi sırtlayan isim yoktu )

Stancu ( Baros'un yokluğunda oynamalıydı ama adaptasyon dedi Hagi )

Bu eksiklere rağmen oyuna biz iyi başladık zaten.İlk gol kesinlikle ofsayttı.İkinci fol Ufuk'un hatasıydı.Talihsiz bir yenilgi aldık.İlk golü yemeseydik maçta da şansımız vardı.Kaç senedir sakatlıklar peşimizi bırakmıyor ki . Tam kadro oynayamadık şöyle.

Fatih Terim gelmeyecegine göre sezon sonuna kadar Hagi´yle devam edip simdiden sezon basinda Abdullah Avci´yi istedigimizi ona belirtmemiz gerekir. Abdullah Avci sezon ortasinda degil, sezon basinda takimin basina gecmek istiyor. Ona güvenilmesini istiyor. Bu sene e Abdullah Avci´yi takimin basina getirmezsek hic getiremeyiz zaten. O bunu hakediyor. Sezon basinda bu takim Abdullah Avci´ya emanet edilmeli.

Benim için.

Hagi > A.Avcı

Avcı sadece bir hayal olarak kalır senin için.Onu getirmeleri imkansız.

3 ay oldu Hagi geleli. Transferler geleli 10 gün filan oldu. 2. maçlarına çıktılar. Takımın yarısı da eksik, yalnızca BAM sağlam. O kadar basit değil bu işler.

3 ay oldu hagi geldi geleli takim sürekli maglup oluyor.Hep ayni taktikle sahaya cikiyor.4-3-3 olmuyor galatasaraya daha nasil anlicak bunu.Hagi Hoca degil.

Lan bursaya bak hele ya

Jozy Altidore'yi gündemine aldığı ve transferinin an meselesi olduğu öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün bugün futbolcunun menajeriyle bir araya gelerek son görüşmeyi de yapacağı belirtildi.

Fatih Terim gelmeyecegine göre sezon sonuna kadar Hagi´yle devam edip simdiden sezon basinda Abdullah Avci´yi istedigimizi ona belirtmemiz gerekir. Abdullah Avci sezon ortasinda degil, sezon basinda takimin basina gecmek istiyor. Ona güvenilmesini istiyor. Bu sene e Abdullah Avci´yi takimin basina getirmezsek hic getiremeyiz zaten. O bunu hakediyor. Sezon basinda bu takim Abdullah Avci´ya emanet edilmeli.

+1905...kesinlikle katiliyorum

amaa...dünya futbol piyasasini iyi taniyan bir adam (haldun üstünel, vs.) yanina verilmesi lazim..

zaten arif yardimci TD'si...gs yi taniyor ikisi de gelsin...

hagi bu kulübe layik bir antrenör mü allah askina ???

a. avcı nın hagi den çok farklı bir zihniyet olduğunu düşünmüyorum. küçük takım hocası

Yeni yönetim gelirse Fatih Terim'e futbol şubesi bıraklısın,altınada Abdullah Avcı gibi genç başarıya aç bir Td getirsin.Başka kurtuluş varmı büyük değişim için?

Tek kelime ile A.Avcı diyorum başka birşey demiyorum.

Dün 7 as oyuncumuz yoktu.Takımdaki sakatlıklar tabiki de takım içinde ki uyumu bozar.

Arda ( En büyük eksik)

Kewell ( 2.yarı oyuna girdikten sonra çok şey değiştiriyor )

Baros ( Diyecek laf yok zaten , neredeyse 1 senedir oynayamıyor ve gol yolu 0 )

Cana ( Takımın ruhu , canını koyar ortaya )

Zapata ( Yeni geldi, en azından Ufuk'tan tecrübeli bir kalecidir )

Çağlar ( İnsua'yı benim kadromda koyarsak 7 yabancı oluyor ilk 11'de o yüzden Çağlar oynamalı )

Neill (Defansta olan sorunların kurtarıcısı bana göre)

Pino ( O kadar sakat varken bizi sırtlayan isim yoktu )

Stancu ( Baros'un yokluğunda oynamalıydı ama adaptasyon dedi Hagi )

Bu eksiklere rağmen oyuna biz iyi başladık zaten.İlk gol kesinlikle ofsayttı.İkinci fol Ufuk'un hatasıydı.Talihsiz bir yenilgi aldık.İlk golü yemeseydik maçta da şansımız vardı.Kaç senedir sakatlıklar peşimizi bırakmıyor ki . Tam kadro oynayamadık şöyle.

Tamamda atack yapamiyor galatasaray.Bu kadar da kötü olmamasi lazim.Dünyada bi takim sürekli kaybetipde ayni taktikle cikan bi galatasaray vardir.4-3-3 üstelemenin ne anlami war.

3 ay oldu hagi geldi geleli takim sürekli maglup oluyor.Hep ayni taktikle sahaya cikiyor.4-3-3 olmuyor galatasaraya daha nasil anlicak bunu.Hagi Hoca degil.

Yani BAM'la herhangi başka bir sistemle olur mu diyosun? 4-3-3 mü sorun? Takımın yarısı eksikken ve BAM varken hangi sistemle oynamalıyız?

Teknik direktörde değil sorun.

Bunu anlayın artık. Yeter yahu her yıl TD mi değiştirelim? :o

ben beğeniyorum..ve ufuk'a sezon sonuna kadar şans verilmesini istiyorum...

hemde ufuga sezon sonuna kadar bİz bu kalecİyle kÜme dÜserİz be. Yahu yedİgİ gole bakin. Korumayin artik adamin durusu ofsayt zaten. Ben trabzonlu onur İlk2 macinda tam not vermİstİm. Adam gercekten İyİ cikti. Ama ufuk kÖtÜ bİ kalecİ bunu kabul etmen gerekİyor.. Kazim kazim konsusunda saygi duyarim ben begenmİyorum.

Tamamda atack yapamiyor galatasaray.Bu kadar da kötü olmamasi lazim.Dünyada bi takim sürekli kaybetipde ayni taktikle cikan bi galatasaray vardir.4-3-3 üstelemenin ne anlami war.

sistem oyunculara uymuyor...oyuncular sisteme uymuyor ve oyunculari yanlis mevkiilerde oynatiyor...yani adamin komple düzeni bozuk...basari ummak hayalin ötesinde...

Abdullah Avcı gibi leş tekik direktörleri gündemimize getirmeniz bile hatta.Şehir efsaneleri geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt