Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O hakeme helal olsun aslinda normal kirmizi gÖstermesİ ama. Genelde sari kartla gecİstİrİyolar. Onun İcİn tebrİk edİyorum hakemİ....

gencleri oynatsin..BAM dan herkes daha iyi oynar...

emre colak, Anil vs hic birisi bunlardan kötü oynayamaz...TD'lik yürek ister...hagi korkak futbol oynatiyor...4-6-0 ile sabaha kadar oynatsan gol atamazsin...

kasimpasa bile 2 forvet ile oynuyor

Gençleri oynat deme dostum,,burada gençleri oynat deyince bazı arkadaşlar öfke kusuyorlar,aman dikket et:)

Yanlız bu çarşının sesi vızzzz diyemi geliyor ordan :)

ne alakasi var...son sözü TD söyler...zaten tugayi da eger hagi tutmaz ve yollamak gerekirse tugay devralir diye getirdiler...görünen köy kilavuz istemez

hagi nin ne tür bir TD altyapisi var da gs ye hoca olur anlamak mümkün degil...!!!

tamamda zamanında mustafa denızlı yardımcılık yaparken oylemıydı hocayla resmen kavga edıyolarmıs,en azından bıze oyle anlattılar :D yardımcı hocada bostan korkulugu degıl orda zaten hagını tecrubesı neki tek basına karar verebılsın gıttıgı heryerden kovuldu zaten bızde de aynısı olcak yıne

Gençleri oynat deme dostum,,burada gençleri oynat deyince bazı arkadaşlar öfke kusuyorlar,aman dikket et:)

gs alt yapisindan oyuncu cikmayacak ise as takima ozaman kapatalimi...ne diye oyuncu yetistiriyoruz ?

oynatacaksin...güveneceksin...ayrica e.colak kanat oyuncusu degil...göbek oyuncusu...bu bile hagi nin TD'ligini anlatmaya yeter...

Bunlar nezaman transfer yapmayi bİlcekler. Bunblarin akli bİraz calissan su bursa macindan sonra bİ tranfer yapip gÜndemİ degİstİrİrler ama onlarda bu akil yok..

sağlam kadro yokmu yaw biri az önce attı kadro açılmadı :D

gs alt yapisindan oyuncu cikmayacak ise as takima ozaman kapatalimi...ne diye oyuncu yetistiriyoruz ?

oynatacaksin...güveneceksin...ayrica e.colak kanat oyuncusu degil...göbek oyuncusu...bu bile hagi nin TD'ligini anlatmaya yeter...

Bende bunu söylüyorum ama bi hakaret duymadıgım kaldı..Oynatsınlar Anılı Cumhuru Cemi Berkini zaten hiçbir iddamız yok daha ne beklenir oynatmak için,bunu savunmak bile bazıları tarafından suc sayılmakta

BariŞ cetİner kadroya hangİ taktİgİ vermeyİ dÜsÜnÜyon adaŞ.)))

bende bunu söylüyorum ama bi hakaret duymadıgım kaldı..oynatsınlar anılı cumhuru cemi berkini zaten hiçbir iddamız yok daha ne beklenir oynatmak için,bunu savunmak bile bazıları tarafından suclanmakta.

bunlar musayi neden verdİler. Oynadimi bu cocuk oynamadan kİraya verİldİ. Sİz gİdİn ayhani kİralik verİn mustafayi verİn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt