Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Offf şu Keiyatyı gordukce çok sinirleniyorum ne adamdı be belki deplasmanda oynamazdı ama kaç maç kendi başına aldı adam arkadaş şimdi TTarenda olsa ne güzel olurdu ....

Bu transfer döneminde yaklasik 11 milyon euro harcadik ve hala zerre kadar degisim yok takimda, saka gibi resmen. :o

transfer tam olarak ne zmn bitiyor..yarın gece 24.00 damı

Ne transferi Allah aşkına.Devre arasında kurulan takımdan ne hayır gelir.Çok fazla bile aldılar.

oooo besiktas yenilmis :) sinan enginin suratini görmek isterim aksam :)

forum bombos.

eskisehir mac kadrosu;

zapata

sabri-cana-servet-insua

yekta-neill-culio

kazim-stancu-arda

eger arda sakatsa yerine kewell oynar.ozaman sol bek hakan olur.malum yabanci sinirlamasi var.yada kaleye aykut gececek. en ideal kadro bu olur orta saha icin.

hagi orta sahada kesin hakan baltayi oynatir. en ideali neill gibi defansif ve ofansdada iyi olan teknik ve pas yüzdesi cok iyi olan birini oynatmaktir.yaninda culio ve yekta

beyler fener maçı kadrosu olan varmı ??

eskisehir mac kadrosu;

zapata

sabri-cana-servet-insua

yekta-neill-culio

kazim-stancu-arda

eger arda sakatsa yerine kewell oynar.ozaman sol bek hakan olur.malum yabanci sinirlamasi var.yada kaleye aykut gececek. en ideal kadro bu olur orta saha icin.

ne ardası renktaş adam sakat...

ben ona bişey mi dedim ki.. selçuk u attıktan sonra glowacki yi alex e takılıp düştü diye 2. sarı karttan atması ve her yerde kartını kullanmasından bahsettim, maçtan çok hakem öne çıktı onu belirttim..

Her maçta aynı şey. Bütün maçların yıldızı hakemler oluyor. Valla ben Türk hakemlerden yana değilim. Yabancı gelsin yönetsin tarafsızca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt