Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ftw ne bildi şimdiye kadar ki bi de son anda değişik şeyler olabilir diye hata payı koyuyor.

Bunu bende bilirim ne var transfer olmayacak ama son anda gelişme olursa karışmam peh :D

Beyler Adnan Polat protesto edileceği için ondan transfer yapmyor..Daha doğrusu transfer yapsa bile protesto edileceğ,n, bildiği için.Sivas maçını kurtardı.

Yemin ediyorum bunu yazdığım için utanıyorum ama inşallah Eskişehir maçında yeniliriz ve Tarafta buyuk bi Protesto yapar bu yönetime zaten yönetim karışıyor ustune taraftarda Polatı protesto ederse bu adam dayanamaz görursunuz...

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Aynı şekilde yine son anda Tottenham Dos Santo - Elano takası önermişti...

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Tabi son anlarda bir teklif gelir birşey olur birileri gelebilir, geçen yaz son anda Baptista gelmek istemişti...

Beyler bu adamda kolpacının teki. Geçen yaz, Dos Santos - Elano takası önerildiğini söylüyor. Biz zaten daha geçen yaz almıştık Elano'yu. İnanmayın bu herife.

Beyler transfer yok mu şimdi?Bakın yoksa gidiyorum daha Roma hukuku çalışcam

ASIL BOMBA BU BEYLERR::::

Vaybeee yaz dönemi transferin songününde Tottenham Dos Santos - Elano takası önermiş!!Bizim çok bilmiş sportif direktörümüz kabul etmemiş !!!!

:omg: Sağol Sezgin şimdi Elanodan çok para kazandık dimi ulan ...

Beyler bu adamda kolpacının teki. Geçen yaz, Dos Santos - Elano takası önerildiğini söylüyor. Biz zaten daha geçen yaz almıştık Elano'yu. İnanmayın bu herife.

2 yaz önce aldık. 1 yaz dünya kupası oynadı ya ondan önceki yaz almıştık.

ASIL BOMBA BU BEYLERR::::

Vaybeee yaz dönemi transferin songününde Tottenham Dos Santos - Elano takası önermiş!!Bizim çok bilmiş sportif direktörümüz kabul etmemiş !!!!

acayip kar yapmışız 15 milyon Elano dan Dos Santon gelse 4 yıllık nerden baksan 8 milyon 25 milyona yakın kar var

Beyler ben kaçıyorum artık yarın goruşuruz dayanamıyorum çok sinirlendim yine herkeze iyi geceler ..

umarım bu sene fener şampiyon olur fener şampiyon olmadıkça ayağı kalkmayız çünkü fenerin şampiyon olmaması bizim başarısızlığımızı gölgeliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt