Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sezon gecti kupada finale de cikamayiz,onun icin biraz cezaret ya ,bu a2 de oyniyan gencler gercekten bukadar mi kötü ? hic adam gibi solbek sagbek orta saha oyuncu yok mu bu takimda,ne kaybedecegiz ki? ha 5-7 ci olmusuk ha genclerle 8-10

Transfer olsa ne olur ya rezalet bir sezon geçiriyoruz prestij maçları bence kalan maçlar

Bu sezon gecti kupada finale de cikamayiz,onun icin biraz cezaret ya ,bu a2 de oyniyan gencler gercekten bukadar mi kötü ? hic adam gibi solbek sagbek orta saha oyuncu yok mu bu takimda,ne kaybedecegiz ki? ha 5-7 ci olmusuk ha genclerle 8-10

Bizdeki a2 kimsede yok. a2'mizde misi oynuyor düşünün artık kadromuzun kalitesini :lol:

Hala sistem yapanlar felan var kadro kurmalar felan. ne için bunlar anlamıyorumki:) kadro kurcak kadar heyecanınız kaldımı hala?

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Evet beyler kesin olarak transfer bitmiş, yapılmayacakmış. Yine son dakika birşey olabilme ihtimalini gözden kaçırmayalım bahsettiğim gibi.

ziya_edited.JPG

evet 5 ön libero ile çıkalım şansa bala bir gol atalım bu mudur yani? hagi geldiğinden beri 11 maçta 8 gol atmışız. nasıl yanılıyorum açıkla öğreneyim abi. bu takımın sıkıntısı gol atamamak pozisyona girememek.

hagi ile hiç ideal kadro çıkmadık. servet ve neill savnmada.önlerinde cana sağ da yekta solda coliu önlerinde stancu(arda gelinceye kadar) ve baroş.. bence sorun çözülür...

eğer bu yönetim kalacaksa şampiyonluk falan hikaye hiç bahsetmeyin bunlar gidene kadar. çünkü polat çıkıp kadrodaki oyunculara güvenmemiz lazım diyorsa olay bitmiştir adam serveti hala savunuyor. son 2-3 maç iyi oynadı diye kaç yıldır kaybettirdiği puanları unutmam. bu yönetim kalırsa o kadar yeteneksiz ki sarp barış ayhan gökhan servet balta aydın gibi adamları izlemeye devam ederiz. bu adamlar gitmedikçe istediğin yabancıyı getir boştur.

"ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Evet beyler kesin olarak transfer bitmiş, yapılmayacakmış. Yine son dakika birşey olabilme ihtimalini gözden kaçırmayalım bahsettiğim gibi."

Kesin olarak bitmişse, son dakika nasıl birşey olabiliyor ?

Kesinse bitmiş işte, daha beklemeyelim boşuna.

Mehmet Güven'den çok fazlası olmayan bir yerli falan alınır anca.

eger gercekten transfer yoksa,ozaman büyük ihtimal taraftarin sevmedi bir kac kisi kadro disi kalacak ki tepki azalsin baskana.

ben sıkıldım artık bu işten nöbet beklemekten ömrüm gitti bam ı izlemekten kanser oldum artık biri duysun sesi mi be yeteeeerrrrr arkadas yterrr şimdi baskana allah belanı versin diyicem siten banlanıcam ama dayanamıyorum BAŞKAN ALLAH BELANI VERSİNNNNN !!!!! yeter be yeter

bu arkadasa ceza verilmesin lütfen

"ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Evet beyler kesin olarak transfer bitmiş, yapılmayacakmış. Yine son dakika birşey olabilme ihtimalini gözden kaçırmayalım bahsettiğim gibi."

Kesin olarak bitmişse, son dakika nasıl birşey olabiliyor ?

Kesinse bitmiş işte, daha beklemeyelim boşuna.

Mehmet Güven'den çok fazlası olmayan bir yerli falan alınır anca.

Mehmet Güven'i mumla arıyorum :o Bam dan çok daha iyi oynardı şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt