Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz bu BAM dan niye bu kadar nefret ediyoruz anlamıyorum adamlar cıkıp ta biz zorla oynayacaz mı diyolar ya bunlar kendilerini zorla mı aldırdılar bu takıma yok işte adamlarda malzeme bu kadar o yüzden bence kızma işini cok ta abartmayalım bu adamlara...

Bir takımın ilk 11 inde direk oynayan 5 futbolcu yoksa o takım nasıl mac kazansın.hele hele yedekleriyle tam kadro sakatsız bursaya karsı oynuyorsun üstün oynayan taraf senken ofsayttan gol yiyorsun kalecin skandall bir gol yiyor ve yeniliyorsun.Aman ne süpriz

bitek onlar degil kazımın pasında culio kaleciyle karsı karsıya kalcakken stephanov topu elle kesti devam ettirdi. ayhana gösterdigi 2. kart hatalıydı daha napcaktıki bu hakem bi ırzımıza gecmeddi srfsz

bu arada moderasyona öneri: barış ayhan ve sarpın başlıklarını birleştirip bam diye bir başlık açması. online olanlara da bir soru? bamın sıralaması nasıl olur? bence en iyileri ayhan sonra barış en sonda sarp.

Türkiye ligi gibi lig baska görmedim söle bir bütün liglerdeki takımların yaptıgı transferlere bakıyorum türkiye liginde her sene her takımdan 5 futbolcu gidiyor 10 futbolcu geliyor böle bişi olabilirmi.ingiltere ligline bak kimisi transfer yapmamıs kimi 2 oyuncu almıs cok kötü durumda olan varsa anca o 3 4 adam almıs alman ligi ve diger ligler hep böle peki ya bizim ligimiz aynı takımda 3 sene oynayana vayyy diyorlar oysaki diger liglerde bu normal bişi

nasil yoktu ?

o sene sampyon olduk serkanin bir ic saha sivas maci veya ankaragücü macina bir bakin derim o cocugun baya katkisi vardi o sene.

ne cabuk unutuluyor hersey!

kendisini yirtiyordu savasiyordu onun yarisini yapan oyuncu yok suan.

zaten en büyük sorunumuz bu katki yapan adamlari görmüyoruz, emre colak bursa macinda

ciktiktan sonra topu öne sürebilen adam kalmadi yine herkes emreye salliyor!

fazla gitmeye bence ben sana saadece KEITA diyeyim

bu arada moderasyona öneri: barış ayhan ve sarpın başlıklarını birleştirip bam diye bir başlık açması. online olanlara da bir soru? bamın sıralaması nasıl olur? bence en iyileri ayhan sonra barış en sonda sarp.

BAM ı genıslettım ben BAHAMA oldu o bugun Aydınla Aykutda var artık :D

bitek onlar degil kazımın pasında culio kaleciyle karsı karsıya kalcakken stephanov topu elle kesti devam ettirdi. ayhana gösterdigi 2. kart hatalıydı daha napcaktıki bu hakem bi ırzımıza gecmeddi srfsz

aynen ve bunları kimse dile getirmiyor herkes ne dense kabul ediyor ya bizim başımıza gelenler bu talihsizlikler dünyada hiç bir takımda yoktur düşünsene bütün eksikleri gectim takımın en önemli 2 futbolcusu baros ve arda 6 aydır takımda yok hatta baros 1 yıldır yok diyebilirsin ee şimdi barca dan messi xavi chelsea dan drogba lampard olmasa nolur bayernde bir ribery ile robben yoktu adamlar ligde 10. sıradaydı

BAM ı genıslettım ben BAHAMA oldu o bugun Aydınla Aykutda var artık :D

bunlar nasıl bi illetmiş kafamızdan atamıyoz herkesin diline vurdu bunlar nazarda degmiyo keske degsede görmesek bunları. gerci biri sakatlandı biride kırmızı gördü. öbürü turp gibi masallah..

baya büyük paramıki kötü olmuş. neyse calanın kursagından gecmesin.

uc besyuz lıra bısey zaten adam haylı haylı kazanmıstır o parayı daha baska hıkayelerde var, bızım arkadas jo nun vıllaya yakın bı yerde oturuyo cocuga andre dos santos adres sormus(daha dogrusu yanındakı menejer yada herneyse)cocuk adresı tarıf ettım dıyo sonradan farkına vardım dıyo dos santos oldugunun :D :D

uc besyuz lıra bısey zaten adam haylı haylı kazanmıstır o parayı daha baska hıkayelerde var, bızım arkadas jo nun vıllaya yakın bı yerde oturuyo cocuga andre dos santos adres sormus(daha dogrusu yanındakı menejer yada herneyse)cocuk adresı tarıf ettım dıyo sonradan farkına vardım dıyo dos santos oldugunun :D :D

senin arkadas baya şaşkınmış:)

aynen ve bunları kimse dile getirmiyor herkes ne dense kabul ediyor ya bizim başımıza gelenler bu talihsizlikler dünyada hiç bir takımda yoktur düşünsene bütün eksikleri gectim takımın en önemli 2 futbolcusu baros ve arda 6 aydır takımda yok hatta baros 1 yıldır yok diyebilirsin ee şimdi barca dan messi xavi chelsea dan drogba lampard olmasa nolur bayernde bir ribery ile robben yoktu adamlar ligde 10. sıradaydı

aynen, yemin ederim eger ki sekerspora karsi o ikinci yarida oynayan kadroyla ciksaydik bu bursayi rahat yenerdik!

kaleci

sabri---cana---servet---insua

----ayhan/önlibero---emre---

pino------arda--------culio

-------baros/stancu/kazim--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt