Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAHAMA oldu UMABAHA:D

ufuk ıcın bıraz daha bekleyelım derım ben ama aykut yıllardır bu takımda ve bu takımı haketmedıgını dusundugum ıcın oyle dedım bıde bızm kalecı antrenoru ıcın bugun telegolde bıraz elestırı yaptılar.bencede bızım kalecı antrenoru de yetersız olabılır belkı onunda değısme vaktı gelmıstır :D

bizim kaleci antrenörü nezihimiydi vecihi gibi. yattıgı yerden para alıyo adam. bitek o degilki bedava para alan florya dinlenme tesislerine h.g partisi veriyoruz herkese:)

keita konu degildiki serkandi konu!

demın dedınızya adam canını dısıne takıyo dıye emre kardes te keıta ıcın canını dısıne takıyo demek ıstemıs olabılır kı bencede oyle keıtaya yazık oldu.ic saha topcusu dıyolardı adama bu sene ıc saha maclarımız 3 galıbıyet 5 maglubıyet ılk yarıda keıta olsa demekkı ıc sahada 3 mac alsak sampıyonlar lıgı ıcın yardırırdık sımdı

demın dedınızya adam canını dısıne takıyo dıye emre kardes te keıta ıcın canını dısıne takıyo demek ıstemıs olabılır kı bencede oyle keıtaya yazık oldu.ic saha topcusu dıyolardı adama bu sene ıc saha maclarımız 3 galıbıyet 5 maglubıyet ılk yarıda keıta olsa demekkı ıc sahada 3 mac alsak sampıyonlar lıgı ıcın yardırırdık sımdı

. :D tam icimi okudun renktas

bizim kaleci antrenörü nezihimiydi vecihi gibi. yattıgı yerden para alıyo adam. bitek o degilki bedava para alan florya dinlenme tesislerine h.g partisi veriyoruz herkese:)

ya bulent tulunla abdurrahıım albayrak gelsın bu takımın havası hemen degısır.ben futbolcularında adnan sezgınden memnun oldugunu dusunmuyorum

keitaya ic saha topcusu diyolarda antalya deplasmanını o aldı. bide baksınlar takım halinde bizim deplasman maclarımız nasılmış. takım kötü oynuyor deplasmanda bu adam napsın.

keitaya ic saha topcusu diyolarda antalya deplasmanını o aldı. bide baksınlar takım halinde bizim deplasman maclarımız nasılmış. takım kötü oynuyor deplasmanda bu adam napsın.

ya ben zaten o dıyenlere katılmıyorumda sadece ıc sahada oynasa bıle ne kadar fark yaratabılecegını soylemek ıcın dedım

ben serkana topcu demem benim gözümde, üzüldüklerim: keita, ribery, gio, mondragon. lincoln, misimovic

senin gözünde olmayabilir, benim icin son yasadigimiz sampiyonlugun en önemli oyuncularindan biriydi.

keitayi benim icin herzaman iyi oyuncudur katkisida inkar edilmez.

ama misimovic oynadigi 8 macta ne yapti, veya gio ?

tamam iyi oyunucu olabilirler ama serkanin yaptigi katkinin 100 birini bile saglaymadilar.

serkan trabzona gollü atmasa sampiyon bile olmayabilirdik o sene.

neyse ben zaten kiyaslamiyorum hepsi iyi oyuncu.

senin gözünde olmayabilir, benim icin son yasadigimiz sampiyonlugun en önemli oyuncularinda biriydi.

keitayi benim icin herzaman iyi oyuncudur katkisida inkar edilmez.

ama misimovic oynadigi 8 macta ne yapti, veya gio ?

tamam iyi oyunuc olabilirler ama serkanin yaptigi katkinin 100 birini bile saglaymadilar.

serkan trabzona gollü atmasa sampiyon bile olamayabilidik o sene.

neyse ben zaten kiyaslamiyorum hepsi iyi oyuncu.

Ya renktas allah askina Keitayida Serkanla ayni kefeye soktun ya :D

konu kapanacak yakında sanırım, nöbetlerimiz çoğu zaman eğlenceli, sitem dolu ve oldukça çetin geçti. :)

transferden daha çok, takımın kötü durumunu, futbolcularımızı ve de yönetimimizi konuştuk. iyisiyle, kötüsüyle bir transfer sezonu daha bitmek üzere. renkdaşlarım kadehimi, öncelikle duyumculara, sonra da bize kaldırıyorum. şu dakikadan sonra içelim güzelleşelim.

ya bulent tulunla abdurrahıım albayrak gelsın bu takımın havası hemen degısır.ben futbolcularında adnan sezgınden memnun oldugunu dusunmuyorum

ben kaleciden bahsederken sen abdürrahim albayrak dedinde aklıma geldi. bu adam oraya buraya iyi ucuyo kaleciler icin faydalı olur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt