Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Kimse gelmesin.

Misimovic affedilsin.

stancu gibi forvet olmayan adama neden 5 verirler ya ne mantıksız iştir. o paraya biglia alınırdı.

2008–2010 Steaua Bucureşti 72 (32) Bu sadece Romen liginde..

Avrupa liginde 6 maçta 3 gol.

Forvet degilse süper bir orta saha oyuncusu :D Ben çok ama çok umutluyum bu çocuktan.Takıma Arda ve Baros dahil olsun,bu adam Mutu vari oynar.

Bari Antep maçında Stancu ilk 11 başlasa da izlesek nası bi topçu

Yok arkadaş anladım.Bu adamlar bilerek yapıyorlar.

eğer adnan polat futboldan anliyorsa antep macinda olası bi malubiyet ardindan adnan sezgin ve hagiyi kapinin önüne koymali.

Hiç sakat oyuncumuz olmasa dediğine kısmen katılabilirdim.Kullanamdığın futbolcular kaliteli olsa ne olur.Hem bu saatten sonra başarı anca filmlerde olur.[/QUOTE

ben şampiyon olucaz demiyorum...ama bu takımın eksikleri tamamlansın...

bu takım iş yapacaktır emin olun...

bence kellesini kesip floryanın önüne koymalı.Yeter artık biraz da suçlu polat olsun.

Hagi td takimda ilerleme varmi geldiginden beri haşa hak getire futboldan sorumlu direktör kim sezgin onun bi becerisi varmi sümme haşa ne gezer başkan bunlardan sonra gelir.

Anadolu takımıysak büyük takım değilsek 1-2 milyonluk en fazla 5 milyonluk çoğunluklada sakat olsun ama beleş olsun mantığıyla futbolcu aranır her daim ve bu giderilmedikçe bizim takımdan cacık olmaz.Daha neyi konuşuyoruzki.İyi takım parayla kurulur.Eskide kaldı o 2 milyonluk oyuncuyu alıp üstüne az ruh üfleyip hadi aslanlarım diye gaz vermek.Artık modern futbolun gerekleri altında ezilmişdir bu mantık.

Biri A. Sezgin'i arasın ya. Bugün transfer gününün son günü olduğunu hatırlatsın. Sermiş Polatla tokuşturuyorlar galiba :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt