Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stancu gibi forvet olmayan adama neden 5 verirler ya ne mantıksız iştir. o paraya biglia alınırdı.
Kimse gelmesin.
Misimovic affedilsin.
eğer adnan polat futboldan anliyorsa antep macinda olası bi malubiyet ardindan adnan sezgin ve hagiyi kapinin önüne koymali.
Yohan Cabaye derdimize çare.
Hiç sakat oyuncumuz olmasa dediğine kısmen katılabilirdim.Kullanamdığın futbolcular kaliteli olsa ne olur.Hem bu saatten sonra başarı anca filmlerde olur.[/QUOTE
ben şampiyon olucaz demiyorum...ama bu takımın eksikleri tamamlansın...
bu takım iş yapacaktır emin olun...
eğer adnan polat futboldan anliyorsa antep macinda olası bi malubiyet ardindan adnan sezgin ve hagiyi kapinin önüne koymali.
Beyler siz niye onlibero istiyorsunuz?
Sagacık almanız daha mantıklı degil mi?
Sagacık almanız daha mantıklı degil mi?[/QUOTE
kazım-pino-aydın varken sağ açık mı
ayhan-barış-mustafa varken ortasaha mı
Sence?
Sagacık almanız daha mantıklı degil mi?
bence kellesini kesip floryanın önüne koymalı.Yeter artık biraz da suçlu polat olsun.
Anadolu takımıysak büyük takım değilsek 1-2 milyonluk en fazla 5 milyonluk çoğunluklada sakat olsun ama beleş olsun mantığıyla futbolcu aranır her daim ve bu giderilmedikçe bizim takımdan cacık olmaz.Daha neyi konuşuyoruzki.İyi takım parayla kurulur.Eskide kaldı o 2 milyonluk oyuncuyu alıp üstüne az ruh üfleyip hadi aslanlarım diye gaz vermek.Artık modern futbolun gerekleri altında ezilmişdir bu mantık.Minimum 15m avro