Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Hayret bir şey ya, FB li birisinin GSlı taraftar sitesinde ne ,amaçla ,neden bulunuyor,, neden kendini açıkça (MEYDAN OKURSACASINA ) ilan ediyor....

Site sorumlulularıda ses çıkarmıyor, yazık , GS la Her platformda alay edenlerin , GS yı düşman belliyenlerin adamları burada ne AMAÇLA üye oluyor..

1. Burada hem yönetime hakaret edip, taraftarı GAZA getirip , yönetim hakkında BOZGUNCULUK yapıp , o taraftarı Yönetime SALDIRT mayı ,ve GS da kaos çıkartıp , ARENA nın BOŞ KALMASININA mı çalışılıyor..

2.Futbolcular hakkında da , aynı numarayı yapıp zaten HEDEF teki futbolcunun kaybolan güveninin , hepten YOK OLMASINI istiyorlar..

3.T.Direktör Hagi içinde aynı numara ,yapılıyor HAGİ yede buradan saldırılıp ,daha sonra MAÇTA protesto ettirilmek isteniyor...Biliyorsunuz FB ve A.Yıldırımın HAGİ ye Büyük KIZGINLIGI ve muhtemelen de NEFRETLERİ VAR.

Unutmuşsunudur belki , HAGİ li , GS , FB yi 5-1 yenerek Türkiye kupasını aldıgından ,onların içindeki

HAGİ ve GS düşmanlıkları KIYAMETE kadarda BİTMEZ...

Bu sene HAGİ nın üstünden GS kasten BAŞARISIZ LIGA ugratılmak isteniyor , LİG bitti ,şimdi sırada KUPA da , aynı PİS OYUNLAR OYNANACAK , sizde burada ONLARIN ,adalamrının GAZIYLA Hem YÖNETİME ,hem Hagi ye, hemde futbolculara

saldırıp İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRCAKSINIZ YAZIK ,YAZIK.

Bu kendini FB li diyeni HEMEN bu siteden ATMALISINIZ...

Bakın GS hakem HATALARINDAN 15 puan kaybetti , ( FB-TS maçını seyredince ve bugun basını okuyunca, üstelik TELEGOLU dinleyince ) bu sene FB gözünü KARARTI ne pahasına olsun, şampiyon olmak istiyorlar..

Bunun içinde aklımıza gelemiyecek oyunları oynamaya başladılar, ARENANIN açılışında M.A.Birandın Sayın Başbakana bir sorusu ,vardı , bu proje 3 kez engellendi ,sizde o ENGELLEERİ kaldırdınız, peki kimledi deyince soru ,arada başka konuşmalar girince cevab da vermek istemedi ,kaynadı gitti ...Biz biliyoruzki bu 3 kez engelleme yapa nın malum kulüb oldugunu..KİM neden ENGELEDİ sorusu ,güme gitti varsa yoksa ıslıklı ve yuhalanma olayı..

Ne malum o dagıtılan davetiyelerin bazılarını FB liler almış olup , sırf GS la DEVLETİN ARASINI açmak için aradıkları fırsatı bulduklarında, fırsatıda kaçırmadılar..

İşte bunu için burada BULUNAN FBli şahıs da burada ,TARAFTARLARI PROVEKE edebilir....

Üsteleik soyadıda FENER diye, meydan OKUYOR , bide ne olacak diyor , bence ÇOK ŞEY YAPARSIN FB li arkadaş..

Buradan gitmen için en büyük sebeb , GS lı taraftarların ÖFKESİNİ , YANLIŞ YÖNLEDİRİP , buradaki herkesi , Futbolcularla,Yöneticlerle Kavga ettirip , sonrada ANGUT sitesine GİDİP KERİZLERİ NASIL KARIŞTIRDIM dersin .

Bunu yapmıyacam desende , asla İNANMAM..

Sayın ADMINLER ve dahi yöneticiler benim yaşım sizden fazla 62 yaşındayım bugune kadar, yaşadıgım olaylar bu dediklerimin , BOŞ olmadıgını söylemek isterim....

14 sene kaptan olupda FB ye gideN B.Mehmet olayı , hatırladıgımda , o B.Mehmetin yıllar evvel ,bir DEPREM kupasında FB in GS yı 6-0 yendigi maçta , gol yedikçe Cemil Turanla nasıl güldükleri aklıma geldiginde ,bizim en hakiki kaptan sandıgımız

kişinde nasıl FB li oldugunu daha sonra ögrendik..

Uzun lafın kısası, FB yıllarca hem GS,hem BJK ın içini karıştıran kulübtür, birde bugunkü medyanında elinde olması işini daha da rahat yapması...Bakıyorumde şimdide GS lı taraftar SİTELERİNE ,içlerine girip GS lı taraftarları PROKOVE etmeye başlamışlar....Benden uyarması bizi karıştırp , kendileri yıllarca ileri gidecekler ( unutlmasın GS yIn 2000 zaferi için GS durdurulmalı diyenlerde ,kiralık medyanın kiralık KALEMLERİDİ )

Burada yanlış yönlendirilen genç ARKADAŞLAR MAÇTA ,YANLIŞ ve HATA yapabilirler..

Ben uyardım artık sizi, geçmişteki yaşanmış olayları bugun hatırlamasak GELECEKTE, TOKADI yeriz.....

SAYGILAR...

not: sakın kimse bir şey olmasın demesin,onların sitesine gidipde bir deneyin bakalım ben GS lıyım deyın ne olacak ,ve herkesi eleştirin orada tepkileri ne olacak lütfen deneyin.)

Ama Culio yu alıktan sonra dedi kardeş orta saha alıcaz diye ...

Ben Culio'yu almadan önce "orta saha" değil "ön libero" dediğini biliyorum, yani önce de dese, sonra da dese sözünü tutmamış oluyor çünkü Culio ön libero değil. Gerçi yazın da demişti ön libero alacağız diye ama...

o kadar isim geldi geçti taner, tunay, mehmet,formica,biglia,bradley ve daha niceleri ve bunlardan bir tanesini bile alamadık bir transfer sezonunun daha sonuna geldik en hareketsiziytdi belki de son gün sezginden ben de transfer bekliyordum ama bu saatten sonra çok zor.zaman zaman ikili tartışmalar oldu,tansiyon yükseldi hepinizle keyifli dakikalar geçirdik sağlıcakla kalın.

587820376318.jpg

yürü bee aslan başkanım benimmm,

Şu an 172 kullanıcı var. (106 üye ve 66 konuk)

Dağılın huleyynnn!

Ben Culio'yu almadan önce "orta saha" değil "ön libero" dediğini biliyorum, yani önce de dese, sonra da dese sözünü tutmamış oluyor çünkü Culio ön libero değil. Gerçi yazın da demişti ön libero alacağız diye ama...

Yahu bu herifin sözüne güven olmaz. Yalanları bini geçti.

%100 af geliyor arkadaşım Haginin bu saatten sonra yemez zaten istemiyorum demek kelle gitti gidecek ya kurtaracak ya kurtaracak onun kelleyi kurtaracak takımı hareketlendirecek tek oyuncu MİSİMOVİC

Misi o kadar konuştu, Hagi özür dilesin dedi, korkak dedi... Benim tanıdığım Hagi kovulur ama tükürdüğünü yalamaz.

Ayrıca bu saatten sonra Misi'den nasıl hayır gelecek onu da merak ediyorum. Adamı kadro dışı bırakmak (eğer arkasında bizim bilmediğimiz çok cidddi nedenler yoksa) ayıptır ama 1 ay dolaşıp dolaşıp oyuncu aradıktan sora kimseyle anlaşamayıp Misi seni affettik hadi gel oyna demek çok daha büyük ayıptır.

hazırlıklı olun....... beklediğimiz biri ............. son 1.30 saat

işlh hagi misiyi kabul etmezde ortalıkta kalırsınız adnans!

Neden ben bu Adnanların her söylediğine inanıyorum ya.Yalan olduğunu bile bile inanıyorum.

Misi o kadar konuştu, Hagi özür dilesin dedi, korkak dedi... Benim tanıdığım Hagi kovulur ama tükürdüğünü yalamaz.

Ayrıca bu saatten sonra Misi'den nasıl hayır gelecek onu da merak ediyorum. Adamı kadro dışı bırakmak (eğer arkasında bizim bilmediğimiz çok cidddi nedenler yoksa) ayıptır ama 1 ay dolaşıp dolaşıp oyuncu aradıktan sora kimseyle anlaşamayıp Misi seni affettik hadi gel oyna demek çok daha büyük ayıptır.

ama misi de bi şekilde kendini kanıtlayıp haginin yüzünü kızartmak isteyecektir..

A.Santos,Aykut'a o kadar laf söyledi ama Aziz Yıldırım araya girip oynatacaksın dedi ve işi tatlıya bağladı.Bizde de böyle olabilirdi ama sorunun Hagi'den çok yönetimden kaynaklandığını düşünüyorum.Hagi kullanıldı bence ama yinede Hagi bunu yapmamalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt