Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

:) az önce kafaya koymuştum galatasaray.org u hackleyecektim ama uğraşmak çok zor geldi

Kadro dışı kaldığı sürede, sahada olmasa dahi, 1 kere tezahürat yapıldığını duymadım Misi için. Hadi onu geçtim. Baros'a ne kadar destek olunduğunu, ne kadar sevildiğini gösterecek çapta hareket de yapılmadı, ne pankart, ne tezahürat.

Valla onu Ultraslan ayarlıyor. Ve öle bişeyi yapmazlar gibime geliyor. Yıllardan beri aynı tezahüratları söylediğimize bakarsak yaratıcı olmadıklarını görürsün:) Hatta Harry Kewell'a uyarlanan Daddy Cool, Keita'ya uyarlanan Abdul Kader şarkısı stadda ki Dj'in eseridir:) o Derece yani:)

Valla onu Ultraslan ayarlıyor. Ve öle bişeyi yapmazlar gibime geliyor. Yıllardan beri aynı tezahüratları söylediğimize bakarsak yaratıcı olmadıklarını görürsün:) Hatta Harry Kewell'a uyarlanan Daddy Cool, Keita'ya uyarlanan Abdul Kader şarkısı stadda ki Dj'in eseridir:) o Derece yani:)

Saldır Galaaaaaaaaaatasaray, 4 sene üstüste, çok yaratıcı(!)

Haklısın.

Bredly bize gelmedi üzüldüm ama Fenere gidiyormuş neseki son anda Aston Villa devreye girip onlar almış iyi de yapmışlar:D

Ntvsporda konusuyorlar şimdi fb Bradley ile yüzde 90 anlaşmıs ama yüzde 10 luk ihtimal ile Villa ya gitmiş. :D

adszuae.png

bu ne???

antu nun reklamlarını mı almaya başladık :mad:

edebiyat yapıp lugat parçalayacaklara yazıyorum..

fenerli bi dünya tanıdık,arkadaş,akraba var eyvallah..

ama konu futbol olunca hepsinden tiksinirim,o duruma sokarlar kendilerini..

sakın oyun buyun fenerli diyerek gelmeyin

:mad:

Hagi ne olursa olsun her zaman futbolculuğuyla konuşmalı. Takım kötü gittikçe taraftar sevgiden uzak kalacak Hagi'den üzülüyorum buna.

Bunun için çabuk ayrılması gerekiyor. Yoksa futbolculuğunda doğan sevgi, çoğu taraftarda azalma gösterecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt