Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!
Speak lan Sezgin
Speak lan Sezgin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlayamadım, peki gerçeği ne kadro dışı olayının?
az önce kafaya koymuştum galatasaray.org u hackleyecektim ama uğraşmak çok zor geldi

Bizim oyuncumuzun ismi Semih Kaya![]()
Semih Erdem'de bizim altyapımızda yetişmiştir. Orta saha mevkisinde oynamaktadır.![]()
Kadro dışı kaldığı sürede, sahada olmasa dahi, 1 kere tezahürat yapıldığını duymadım Misi için. Hadi onu geçtim. Baros'a ne kadar destek olunduğunu, ne kadar sevildiğini gösterecek çapta hareket de yapılmadı, ne pankart, ne tezahürat.
az önce kafaya koymuştum galatasaray.org u hackleyecektim ama uğraşmak çok zor geldi
Semih Erdem'de bizim altyapımızda yetişmiştir. Orta saha mevkisinde oynamaktadır.![]()
Valla onu Ultraslan ayarlıyor. Ve öle bişeyi yapmazlar gibime geliyor. Yıllardan beri aynı tezahüratları söylediğimize bakarsak yaratıcı olmadıklarını görürsünHatta Harry Kewell'a uyarlanan Daddy Cool, Keita'ya uyarlanan Abdul Kader şarkısı stadda ki Dj'in eseridir
o Derece yani
![]()
Hala daha Hagi sessiz olduğundan..Yani Misiyi neden kadrodışı kaldığından söz etmediği için Misi...
Kesinlikle Misimovic..
Hackla hocam Adnan Sezginide kadro dışı bırak![]()
tepkimi index olarak yazmak istiyordum ama boş yere uğraşmak bile istemiyorum
![]()
Şimdi taraftara söyle bir soru sorulsa,
Hagi mi Misimoviç mi diye ne olurdu cevap ?
Ntvsporda konusuyorlar şimdi fb Bradley ile yüzde 90 anlaşmıs ama yüzde 10 luk ihtimal ile westham a gitmiş.![]()
Hagi ne olursa olsun her zaman futbolculuğuyla konuşmalı. Takım kötü gittikçe taraftar sevgiden uzak kalacak Hagi'den üzülüyorum buna.