Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Aynen ki bu Irmak Kazuk'da fenerlidir.Net biliyorum.

Daha da müthişmiş, yuh be.

Beşiktaş muhabiri Robinho'nun geleceğine inanır, fener muhabiri forumda konuşuyormuş gibi kendi yorumlarını katar. Bizimkiler anca resmi sitedeki haberleri falan söylerler. Baya iyi gidiyoruz yine medyada.

Ultraslan´da Ozan diye biri 14-16 arasi transfer aciklamasi olacak ve Misi affedilebilir demis. Arkadas mesaj cekti. Dedikleri de cogu zaman tutuyormus dedi. O yüzden sordum.

Eğer ikiside gerçekleşirse, transfer yerli bir oyuncu olacaktır.

Bu kadarmı kalın kafalı bu adnan polat affet misimovici yap bir bomba transfer al su taraftarın gönlünü biraz.

Acikcasi ben bu transfer döneminde de büyük hayalkirikligina ugradim. Kazim, Culio, Stancu filan aciklandiginda icimde hep daha iyi futbolcular mutlaka gelecektir diye bir düsünce vardi ve bu transfer edilenler Hagi´nin tanidigi askerleridir demistim. Yerli transferini sadece Yekta ile noktalamazlar diye düsünmüstüm. Ama yanilmisim. Bu dönem de benim fikrime göre fiyasko ile sonuclandi. Bizim kadar rezil bir durumda olmayanlar bile daha kaliteli transferler yaptilar. Resmen Galatasaray´in icine ettiler.

Misimoviç gidecekde yerine yabancı transfer gelecek sizde inandınız yani buna ? Benmi yanlış biliyorum ancak yabancı transfer yapılması için Misi'nin yada başka bir yabancının gitmesi lazım.

Benim anlamadığım..Hem bu kadar kötüyüz..Taraftar sinirden geberiyor..Niye Adnan Polat böle açıklamalar yapıyor..

Fener de Cristianın sözleşmesini fesh etmedi daha ama transfer yapacaklar

Misimoviç gidecekde yerine yabancı transfer gelecek sizde inandınız yani buna ? Benmi yanlış biliyorum ancak yabancı transfer yapılması için Misi'nin yada başka bir yabancının gitmesi lazım.

Misi bir yere gitmez adam bulmus böyle yeri bedavadan parasını kazanıcak. Tapu gibi 4.5 senelik anlasma yapmıs. Bu saatten sonrada takıma girsede naz yapar ne oynar orası mechul. Adamı mundar ettik her türlü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt