Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özhan Canaydın başkanken taraftarın karşısına çıkamıyordu. "Siz konuşun beni yuhlarlar" diyordu. "El salla el salla büyük başkan el salla" diye inledi kaç maç stad?
Taraftar bıraksın bu işleri. Eyyama gerek yok...
Sizce bu saaten sonra transfer olma ihtimali nekadar ???
gs yi calistirmak icin milyonlarca can atan hocalar var dünyada...skibbe yi hatirla...hagi yi 9999999999999999999 katlayacak adamlar bulursun...ziya dogan bile hagi'ye 999999999999999 basar...
Bide en gıcık oldum yer sezon başı bu adam herkez yabancı transfer bekliyor ama biz 5 tane iyi ileriye dönuk türk oyuncu aldık dedi şimdi 4 du takımda yok![]()
Özhan Canaydın başkanken taraftarın karşısına çıkamıyordu. "Siz konuşun beni yuhlarlar" diyordu. "El salla el salla büyük başkan el salla" diye inledi kaç maç stad?
Taraftar bıraksın bu işleri. Eyyama gerek yok...
Burada amac hangisinin daha fazla katkı saglaması degil...
F.Torres'ten 40 kat daha iyi diyorsun daha adını bu yıl duydugun bir futbolcu icin...
Hani istatistik bir sey degildi? :hayallah:
Fernando Torresi beğenmeyen renktaşlarım var. 2 yıldır forvetsiz oynayan bir takımın taraftarları olarak çok enteresanız.
gs de transfer bitmez :lol:
Mali açıdan nasıl kendine gelmektir bu.Ara transferde yine en cok parayı harcayan klübüz sanırı.14-15 milyon euroya yakın para harcandı sadece bonservislere bu mudur yönetmek bumudur mali açıkları kapatmak.Böyle bir yönetim zihniyeti Gs'ye gelmedi umarım çabucak gider ve kurtuluruz.
Emrеnin iyi kumaşı var ustunde durulursa iyi olabilir fakat yanlış yerde oynatılıyor Benim Emreye en son oynatacağım yer kanat olur ama git de bunu Hagiye anlat....Hagide nasıl bi matık varsa onune geleni kanata koyuya anasını satayım : Misimovic,Elano,Yekta,Emre bunların biri kanat adamı değil ..Kanat adamı dediğin süratli olur off ne anlatıyorumki ..
Özhan baskana ana avrat küfreden taraftar simdi onu baş üstüne getiriyor. bu mudur Galatasaray sevdalısı olmak
Senin gibi kafada olanlar icin bu durumda olmak müstahak sizlere. Bu kulubün kurulus amacını sana tekrarda hatırlatmak isterim !!!
Sallamak icin dünyaya gelmis adnan Polat resmen. Ben böyle bir yalanci hic tanimadim sahsen. Daha son aciklamasinda transfer bitmedi dedi. Haketmeyenler gidecek dedi. Hep yalan hep yalan.