Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

İsimler ile kıyaslama yapmak ile büyük oyuncu olmuyor benim gözümde

Takıma en iyi katkıyı yapan en iyi oyuncudur bence

Özhan Canaydın başkanken taraftarın karşısına çıkamıyordu. "Siz konuşun beni yuhlarlar" diyordu. "El salla el salla büyük başkan el salla" diye inledi kaç maç stad?

Taraftar bıraksın bu işleri. Eyyama gerek yok...

Senin gibi kafada olanlar icin bu durumda olmak müstahak sizlere. Bu kulubün kurulus amacını sana tekrarda hatırlatmak isterim !!!

Fernando Torresi beğenmeyen renktaşlarım var. 2 yıldır forvetsiz oynayan bir takımın taraftarları olarak çok enteresanız.

gs yi calistirmak icin milyonlarca can atan hocalar var dünyada...skibbe yi hatirla...hagi yi 9999999999999999999 katlayacak adamlar bulursun...ziya dogan bile hagi'ye 999999999999999 basar...

A sınıf hoca getiremezsen taraftarın hayır diyemeyeceği adam getirirsin , bu altın kuraldır.Bir Skibbe daha getirirsen anlayıp dinleyene kadar o tabloda taş üstünde taş kalmaz.

Bide en gıcık oldum yer sezon başı bu adam herkez yabancı transfer bekliyor ama biz 5 tane iyi ileriye dönuk türk oyuncu aldık dedi şimdi 4 du takımda yok :(

Sallamak icin dünyaya gelmis adnan Polat resmen. Ben böyle bir yalanci hic tanimadim sahsen. Daha son aciklamasinda transfer bitmedi dedi. Haketmeyenler gidecek dedi. Hep yalan hep yalan.

Özhan Canaydın başkanken taraftarın karşısına çıkamıyordu. "Siz konuşun beni yuhlarlar" diyordu. "El salla el salla büyük başkan el salla" diye inledi kaç maç stad?

Taraftar bıraksın bu işleri. Eyyama gerek yok...

Özhan baskana ana avrat küfreden taraftar simdi onu baş üstüne getiriyor. bu mudur Galatasaray sevdalısı olmak

:) Adını bu yıl değil geçen sene duysaydık daha mı iyi oyuncu oluyordu. Gene söylüyorum 40 kat daha iyi. Neyse uzamasın mevzu

Burada amac hangisinin daha fazla katkı saglaması degil...

F.Torres'ten 40 kat daha iyi diyorsun daha adını bu yıl duydugun bir futbolcu icin...

Hani istatistik bir sey degildi? :hayallah:

gs de transfer bitmez :lol:

file.php

bence bizim başkan transfer döneminin 31 ocakta bittiğini zannediyodur:D

Mali açıdan nasıl kendine gelmektir bu.Ara transferde yine en cok parayı harcayan klübüz sanırı.14-15 milyon euroya yakın para harcandı sadece bonservislere bu mudur yönetmek bumudur mali açıkları kapatmak.Böyle bir yönetim zihniyeti Gs'ye gelmedi umarım çabucak gider ve kurtuluruz.

o para sizin gibi transfer meraklıları yüzünden harcandı önceki sayfalara bak hala 5 adamın üstüne transfer isteniyor.

Emrеnin iyi kumaşı var ustunde durulursa iyi olabilir fakat yanlış yerde oynatılıyor Benim Emreye en son oynatacağım yer kanat olur ama git de bunu Hagiye anlat....Hagide nasıl bi matık varsa onune geleni kanata koyuya anasını satayım : Misimovic,Elano,Yekta,Emre bunların biri kanat adamı değil ..Kanat adamı dediğin süratli olur off ne anlatıyorumki ..

Dizilişten kaynaklanıyor bence ısrarlar 4 3 3 versiyonuyla oynuyoruz o yüzden de göbekte oynaması gereken oyuncular kanatlara kaymak zorunda kalıyorlar oysa 4 4 2 dizilişinin versiyonu olan 4 4 1 1 ile çıksa sahaya hem Emre hem de Misi gerçek mevkileri olan forvet arkasına oynayabilirler.

Özhan baskana ana avrat küfreden taraftar simdi onu baş üstüne getiriyor. bu mudur Galatasaray sevdalısı olmak

Özhan abi o çapulculara meydan vermiyordu , bedava kombine dagıtmıyordu. Ama o çapulcular simdi adnan polat'in şakşakcilgini yapıyor . Aslantepede kaç kombine elden bedava dagıtıldı bu sorgulanmıyor.

Şuan öyle bir psikoloji içindeyimki Gaziantepten fark yememizi istiyorummmmm

Son Dakika...Fenerbahce son dakika bombasini acikladi....

xggoyu.jpg

Sallamak icin dünyaya gelmis adnan Polat resmen. Ben böyle bir yalanci hic tanimadim sahsen. Daha son aciklamasinda transfer bitmedi dedi. Haketmeyenler gidecek dedi. Hep yalan hep yalan.

Kendimi nasıl ifade etsem bilemedim okadar sinirliyi bu yonetime o yuzden: :31::mad::ka10::42::msg::sopa:

----------leo franco------

sabri----neill-----hakan balta------caner

-----------m.topal----------

-------elano---------------

------------------arda---------

keita---------baros----------dos santos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt