Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

@ Nuray o zaman daha fazla sesini cikarsin Tugay, Hagi pek isine karisilmasini istemeyen bir karektere sahip. Tugay gereginden fazla saygi gosteriyor

Ne yapsın hocam Sen kendini Tugayın yerine koy Diyosun Hagiye Anılı oynatalım ona biraz sabır gösterelem Hagi diyor ben istemiyor Anıl ben istiyor KAZIM ne yapabilirsinki ...

hagi gözümde bitiyo gttkçe..bence yeterince cesur değil.. gençleri sahaya sürecek kadar

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.Dayanalım arkadaşlar sezon sonuna 15 hafta kaldı.

ya bencede en büyük sorun TD de hagi bu takım için gerçekten yetersiz,yıldızlarla dolu bi takımı her antrenör bi yerlere getirebilir önemli olan kısıtlı imkanlarla bişeyler başarmaktır.tamam şampiyon olalım demiyoruz ama takım en azından bi umut versin olmaz mı? adamlar sahada boş boş koşuyor hagi de çıkıp iyi mücadele ediyoruz diyor,iyi mücadele etmeyelim o zaman ya ama birazcık iyi oynayalım olmaz mı ?????

Takım kadar Teknik Direktör de önemlidir, birçok transferi yapma olasılığımız da buna bağlı olarak değişiyor. Eminim ki Rijkaard olsaydı şu an Stancu yerine El Hamdaoui oynuyor olacaktı. Sonuçta futbolcu hem takımı, hem de çalışacağı hocayı seçiyor.

Bende sana diyorum ki kimse zaten şu an Galatasaray'ın karda olmasını beklemiyor. Biz gelecekten bahsediyoruz sen halen geçmişten. Neyse ben daha uzatmak istemiyorum ne desem boş. Seneye zarar azalırsa beni hatırlarsın.

ok gelecek seneki zararla bu seneyi degil gecen seneyi karsilastiracagiz:) (geldikleri zamani yani)

ben buradayim reis gorusuruz

Tolunay hoca bende seni birşey sanırdım hürriyetde kim alıyorsun :S

Şu Mehmet Ekici haberi doğru olsun Şeref Aydın'ın başka bir şey istemem,bu sene zaten geçti ama o çocukta 2.Nuri Şahin potansiyeli var.

Arkadaşlar Kewell ve Neill in yarın İst.a gelmesi bekleniyor bir aksilik olmazsa...

Ne yapsın hocam Sen kendini Tugayın yerine koy Diyosun Hagiye Anılı oynatalım ona biraz sabır gösterelem Hagi diyor ben istemiyor Anıl ben istiyor KAZIM ne yapabilirsinki ...

gercekten bu sekilde oldugunu mu düsünüyorsun aralarındaki diyalogların ?

hagi gözümde bitiyo gttkçe..bence yeterince cesur değil.. gençleri sahaya sürecek kadar

gençlere sahada sabredecek kadar olgun bir taraftara sahip olduğumuz gün hangi TD olsa bunu yapar

ama başarısızlığa tahammülümüz yok, sonunda genç oyuncuları kazanmak olsa bile

[video=youtube;1_RcUV3HKQs]https://www.youtube.com/watch?v=1_RcUV3HKQs&feature=related[/video]

Askimiz armaya.

Hürriyet icin bi ara bayram vardı bu forumda... Cok iyi, harika falan diyordunuz..

Ben almadıgınıza sasırdım dogrusu..

Siz sonucta defansif bir takımsınız...

Ayhan-M.Sarp-Barıs-Hurriyet orta sahadan top gecirmezdi...

Sınırları zorluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt