Transfer Nöbeti | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | FİNAL!

Ne yapabilir ki?

Sözleşme yapıyorsun, futbolunu oynuyorsun, paranı alıyorsun.

bu işin doğasında var, yaşın gelince artık bırakman gerekiyor.

Jübile mübile dünyada kalmadı artık böyle bir olay.

yani yalan dolan olarak söyledim...bize nasil bos vaadler ve yalanlar uyduruyorlar ise onlara da yapmislardir...

yoksa ben özellikle bülent korkmaz ve hakan sükürün gs yönetimine karsi herhangi bir kötü söz söyleyecegini düsünmüyorum...

bu arada hagi yerine h.sükür gelseydi daha iyi olurdu gibi...genelde cok mantikli konusuyor trt'de...

ben hiçbirşeyin ölçüsü değilim arkadaşım herşey ortada yazılanları okursun...

eleştirilmesin demiyorum herkes eleştirilebilir...

ama insanlara ağar ithamlarda bulunmak hakaret etmek iftira atmak...

NEREYE GİDERSEN GİT DÜNYANIN HER YERİNDE UKALALIK VE SAYGISIZLIKTIR...

TDK Türkçe Sözlük varsa evde, aç ukalalığın anlamına iyice bak, eğer hala bu yapılanların ukalalık olduğunu düşünüyorsan anlayış farkıdır, birşey diyemem..

Inan Dunya Yildizi Bile gelse bu kaoslu denemden bizi cikaramaz Bu futbolcu topluluguyla

Onun icin transfer olamdi diye dert etmeyin bence

Galatasarayda koklu temizliye ihtiyac var ne yazik ki Bu Rijkaardla yapamadilar

bence şu anda birliğe ihtiyacımız var

bunu sağlayacak olan da bizleriz

GALATASARAY ın 5 milyonluk sayfası kapatılmış.Şu andaki duyumlar sayfayı kulübümüzün kapattığı yönünde...

Ah Lincoln ah.Şu özetlere bakıyorum bir beşiktaş maçı.Adamın Baros'a yaptığı bir asist var.Üç beşiktaşlı birbirne çarpıyor beyler.Bülent Korkmaz seni affetmeyeceğim.

Insallah yeni transferimiz olursun KRAL

Hagi'nin Bursa'da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Çek golcü dün yapılan çift kalede fırtına gibi esti ve hocasına mesajı sahada verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin hazır olmadığı gerekçesiyle Bursa'ya götürmediği ve maçtan sonra da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Milan Baros, dün haftanın ilk antrenmanında fırtına gibi esti. Çift kale maçta bir hayli hırslı olan ve ikili mücadelelerde eski gücünü yakaladığı gözlenen Çek golcü, performansıyla Hagi'ye adeta "Hazırım" mesajı verdi. Baros'un kupadaki Gaziantep sınavında kadroya alınması bekleniyor.

tam anlamıyla hazır değilse oynamasın, her seferinde yeniden sakatlanıyor, bıktım artık

bence şu anda birliğe ihtiyacımız var

bunu sağlayacak olan da bizleriz

elbette oda yok su an o olsaydi bu gun 1-3 arasinda olurduk

ne takimda yok ne yonetimde nede taraftarda yok

amma Kadro kaliteside cok yerlerde bence tabiki su an Galatasarayin kadrosundaki oyunculari Bursaspor ve ya Trabzon Kdrosunda olmasini istemezmiydiler bence isterdiler orasida ayri konu

[video=youtube;5To3QamrI3c]https://www.youtube.com/watch?v=5To3QamrI3c[/video]

Renktaslar su videoyu tamamen bakin..ben gozyaslarimi tutamadim :D ahh transfer ahhhh

Jardel'i '' bu adam gol atmaktan başka bi iş yapmıyor '' diyerek eleştirenler vardı zamanında :D Ayrıca enteresan bi istatistiktir Jardel Avrupa da en çok gol atan Brezilyalı futbolcudur. Vatandaşları Ronaldo ve Romario dan daha fazla gol atmış Avrupa liglerinde :D

Süre doldu artık sanırım. Tık yok... Hayırlı olsun. Umarım ZTK'yı alırız :b5:

TDK Türkçe Sözlük varsa evde, aç ukalalığın anlamına iyice bak, eğer hala bu yapılanların ukalalık olduğunu düşünüyorsan anlayış farkıdır, birşey diyemem..

eğer yazdıklarımdan sadece gidip o kelimeye takılıyorsan..doğru söylüyorsun anlayış farklı..bende birşey

diyemem...

Ah Lincoln ah.Şu özetlere bakıyorum bir beşiktaş maçı.Adamın Baros'a yaptığı bir asist var.Üç beşiktaşlı birbirne çarpıyor beyler.Bülent Korkmaz seni affetmeyeceğim.

lincoln gibi ruhsuz, gamsız, isteksiz, galatasaray sevgisi olmayan biri için b.korkmaz diyorsun, 400 maç diyorum, sırf ligde diyorum

kusura bakmayın ama sadece barcelona b takımını çalıştırmış olmak demek, barcelona gibi bir klüp için sıfır tecrübe demektir

Kastettiğim tam olarak tecrübe değildi, o işi başarabilecek meziyetleri olup olmadığının başkan tarafından görülmesiydi. Yanlış kelime kullandığımı şimdi farkediyorum.

Diğer taraftan Barcelona karşılaştırma yapmak için doğru bir adres de olmayabilir, zira Guardiola geldiğinde de zaten oturmuş bir sistemi vardı Rijkaard tarafından kurulmuş olan, bunu Guardiola'nın kendisi de açıkça beyan etti. Rijlaard'ın gönderilme sebebi tamamen oyunculara disiplin anlamında saha dışında fazla tolerans göstermesiydi. En azından bendeki bilgi o şekilde.

elbette oda yok su an o olsaydi bu gun 1-3 arasinda olurduk

ne takimda yok ne yonetimde nede taraftarda yok

amma Kadro kaliteside cok yerlerde bence tabiki su an Galatasarayin kadrosundaki oyunculari Bursaspor ve ya Trabzon Kdrosunda olmasini istemezmiydiler bence isterdiler orasida ayri konu

kalitemiz kötü değil bence, febede niang, alex ve gökhan gönülün uzun süreli skatlığı olsa acaba febe ne durumda olurdu?

biz uzun zamandır baros, arda, kewell ve çağlardan yararlanamıyoruz

Insallah yeni transferimiz olursun KRAL

Hagi'nin Bursa'da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Çek golcü dün yapılan çift kalede fırtına gibi esti ve hocasına mesajı sahada verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin hazır olmadığı gerekçesiyle Bursa'ya götürmediği ve maçtan sonra da "Üç haftaya ihtiyacı var" dediği Milan Baros, dün haftanın ilk antrenmanında fırtına gibi esti. Çift kale maçta bir hayli hırslı olan ve ikili mücadelelerde eski gücünü yakaladığı gözlenen Çek golcü, performansıyla Hagi'ye adeta "Hazırım" mesajı verdi. Baros'un kupadaki Gaziantep sınavında kadroya alınması bekleniyor.

bizim kolpa gazeteleri taniyorusn...her seyi abartirlar...simdi hagi oynatmasa vay nasil onyatmazsin adam antrenmanda yardiriyordu falan derler...kaideye almamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt