Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nevzat daha dün Galatasaray Elia ile anlaştı diyordu bugün listeye koymuyor kısacası sallıyor.

Nevzat'a inanmayın diyorum baska birşey demiyorum. Bir tane bile sağlam duyumuna rastlamadım.

nevzatdindarNevzat Dindar

Forlan, Benayoun, Riera ve Drenthe...Bu dörtlüden GS seçimini yapacak..

3 dakika önce

muhasebe bölümü öğrencisi olaraktan konuşayım. 15 milyonu rahat verir bence bu takım hemde zorlanmadan. gelirler falan bloke edilmiş klişe lafları bırakmaları lazım. borçları yapılandırdılar güya. sene içerisinde ödeyebilirsin. TT Arena'ya çık bakalım bi maçta kaldıracağın 5 trilyon ile ne kadar borç kapatırsın. Yok kulübün kasapçısından tuvalet kağıtçısına kadar hacizli gibi lafları yemezler. onlar kendi cebine bakıyor.olay bu, 2 kuruş fazla kazanmak için transfer yapmıyo herifler. bu zihniyetteki yöneticiler kulübü terk etmelidir.

İş Aysal'a kaldıysa Forlan gelir.Sedat Doğan falan karar veriyorsa Riera gelir.Ama sakın ha Benayoun gelmesin.Kötü olduğu için değil Türkiye'de çok tepki çeker bir takım kesimler tarafından.Drenthe de sol bek zaten.Savruk adam ama bizim lig de Balta'dan fazla iş yapacağı kesin.

Biz Forlan'ı değil, Forlan bizi seçerse alırız.

Nevzat Dindar sallama konuşuyor sakın inanmayın.

EmreUtkucan Emre Utkucan

Yunanistanli arkadasimla Riera hakkinda konustum. Arkadasimin futbol bilgisine cok guvenirim. Atina'da yasiyor, maclarin hepsini izliyor...

EmreUtkucan Emre Utkucan

Ne yazik ki Riera'nin Olympiakos performansi icin son derece olumsuz konustu. Averaj ve beklentilerin cok altinda kaldigini soyluyor...

EmreUtkucan Emre Utkucan

Riera butun buyuk maclarda kayipti ve Olympiakos onu satmak istiyor diyor. Son olarak 4 milyon euro ona degmez, GS'nin oyuncusu degil dedi.

Eğer bu Riera'yı alırsak sırf transfer yapmak için almış oluruz. Drenthe, Benaoyun eh işte.. Forlanın 3 kanat oyuncusu içinde aday olmasını anlamadım bile zaten.

4 isimden drenthe ve riera birlikte gelse yemin idare eder bizi şimdilik...........

Nevzat Dindar'a inanip yönetime sallayanlar var yahu. Adamin gazetesinde yazdigi bir haber dogru cikmis mi ki twitter'dan salladiklarina inaniyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt