Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya riera'ya 4 m € vereceksin bir işe yaramayacak gönderirken tazminat vereceksin podolski'ye denk oluyor hep bu ucuzcu zihniyet yüzünden her yıl takım yeni yapılanmaya giriyor vallahi kafayı yerim bu adamlar gelirse ne riera'sı

Forlan + Drenthe..

Sanırım en mantık'lı tercih bu ikili olur..:o

O ikili gelsin Forumu bırakırım ben Podolskiye 10u 15i çok gören bir vizyon o ikisine hiç para vermez herhalde hadi can-hıraş bir şekilde taraftardan çekinerek verdiler Drentheye bişey demiyorum iyi olabilir ama Forlan iğrenç bize gelip 3-5 maça ancak çıkar sakatım belim ağrıyo sırtımdan ben çıktı sağ ayak baş parmağım kırıldı.Sivas çok sert oynuyor Ordusporun sahası da iğrençmiş tarzı serzenişlerle kaldı ki Forlanı bir daha satmakta imkansız son takımı oluruz...

Beyler çok uçmaya gerek yok Drenthe'yi sol beke çekip Engin'i sol açık olarak kullanmak gereksiz bir Riera transferinden daha çok faydalı olur hem Balta'dan kurtuluruz hem bu sezon için çok maliyete girmeyiz.

Forlan Morlan gelmeyecek artık geleceğine inanmıyorum.

Forumda genelde oyuncu beğenmiyorum diye tepki aldığım olmuştu ama birini beğenicem diye ilk defa tepki alıcam her halde Riera bence iyi transfer olur. Benayoun, Drenthe'ye göre bence çok daha iyi oyuncu, yine söyliüyorum ben gider Thiago Neves'i alıp getirir burda efsane yapardım ama Drenthe, Benayoun, Morlas'ın isminin geçtiği yerde Riera kötünün iyisidir.

forlan pazartesi intere imza atcak zaten baskanları dedi bi aksilik olmazsa imza atcak diye riera gerçekten lesh bi transfer benayounu yukarda ki arkadaşın dediği gibi futbolculuğunu billmemde cok tepki alır stadlarda drentyede tek lafım drenthe=insua

Marlos kapalı kutu. Bir Ribery'de çıkabilir, bir Carrusca'da.

beyler ben size diyorum bu kesin bir kaynaktir transfer beklemeyin abicim ben size diyorum bizimkiler transferi kapatilar cok ama gercekten cok buyuk bir supriz olmazsa transfer yapmiyacaklar bu 100 % ister inanin ister inanmayin siz bilirsiniz

İnsanların moralini bozmayın şurda. Şeref Aydın dahil herkes transfer yapılacak diyor. Sen gelmiş ne bahsediyorsun...

Bu hafta transferler kesin yapılacak o zaman.Zaten zaman kalmadı.

Bu zamana kadar madem bitiremedik gelmesin bu saatten sonra kimse ya leş adamlar gelecek ya da 2-3 kat fiyat çekecekler.

Alt yapıda varsa oynasın gelecek sene artık.

Forlan diyorlar hala ya ben ihtimal veremiyorum. Muhtemelen Inter'e gider son dakika pürüzü olmazsa. Sarı çocuktan da soğudum açık ve net. Geleceği varsa gelsin gelmiyorsa başka alternatiflere yönelsinler. Tek forvet Forlan mı ? Srf zaman kaybı.

nevzatdindar Nevzat Dindar

Bu hafta yönetim kurulu iptal..Kararı ÜA ve Terim kafa kafaya verip alacaklar..

oh be başka kimse karışmasın transfere inşallah doğrudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt