Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Cevap: Transfer Nöbeti
Riera degilde Viera su haliyle daha cok is yapar
Riera degilde Viera su haliyle daha cok is yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta transferler kesin yapılacak o zaman.
Bu hafta transferler kesin yapılacak o zaman.
Bu zamana kadar madem bitiremedik gelmesin bu saatten sonra kimse ya leş adamlar gelecek ya da 2-3 kat fiyat çekecekler.
Alt yapıda varsa oynasın gelecek sene artık.
Nevzat Dindar'a inanip yönetime sallayanlar var yahu. Adamin gazetesinde yazdigi bir haber dogru cikmis mi ki twitter'dan salladiklarina inaniyorsunuz?
İnsanların moralini bozmayın şurda. Şeref Aydın dahil herkes transfer yapılacak diyor. Sen gelmiş ne bahsediyorsun...
Tek isim söylecem
GHEORGHE HAGI SON GÜNDE GELMISDI BIZE
podolski gelsinde bitsin bu nöbet çilesi falan sıyırcam az kaldı
podolski gelirse daha transfer istersem kalan günlerde bende mert degilim.al podolskiyi kapat transfer olayını.biz de rahat edelim, gazetecilerde,Fatih hoca dapodolski gelsinde bitsin bu nöbet çilesi falan sıyırcam az kaldı
nevzatdindar Nevzat Dindar
Bu hafta yönetim kurulu iptal..Kararı ÜA ve Terim kafa kafaya verip alacaklar..
oh be başka kimse karışmasın transfere inşallah doğrudur
Bu hafta yönetim kurulu iptal..Kararı ÜA ve Terim kafa kafaya verip alacaklar..
oh be başka kimse karışmasın transfere inşallah doğrudur
Forlan, Benayoun, Riera ve Drenthe...Bu dörtlüden GS seçimini yapacak..
EmreUtkucan Emre Utkucan
Yunanistanli arkadasimla Riera hakkinda konustum. Arkadasimin futbol bilgisine cok guvenirim. Atina'da yasiyor, maclarin hepsini izliyor...
EmreUtkucan Emre Utkucan
Ne yazik ki Riera'nin Olympiakos performansi icin son derece olumsuz konustu. Averaj ve beklentilerin cok altinda kaldigini soyluyor...
EmreUtkucan Emre Utkucan
Riera butun buyuk maclarda kayipti ve Olympiakos onu satmak istiyor diyor. Son olarak 4 milyon euro ona degmez, GS'nin oyuncusu degil dedi.
Eğer bu Riera'yı alırsak sırf transfer yapmak için almış oluruz. Drenthe, Benaoyun eh işte.. Forlanın 3 kanat oyuncusu içinde aday olmasını anlamadım bile zaten.