Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne olursa olsun Arda konusunu yönetim iyi yönetememiştir. Tamam Arda gitmek istemiş olabilir ama geçen sezon sonunda (bu yönetim için göreve gelir gelmez) oturur konuşursun, gitmek istiyorsa saygı duyarsın ama dersin ki (tarihi atıyorum) "temmuz 15'e kadar süren var, o zamana kadar uygun teklif gelirse izin veririz, ondan sonra bizim transfer planlarımızı aksatacağından ve yerini doldurmak için zaman kalmayacağından izin veremeyiz" dersin. Arda da anlar sanırım bunu. Ağustos'un ortasında Arda mı satılır?

liverpool macin ardindan verilen 1 haftalik arada karar verdi cocuk gidecegim diye, gercekten hem fatih hocayi, hem yönetimi, hem taraftari ters köseye yatirdi arda.

Kesin Elias'ı elia'yla karıştırıyordur. Podolskiyi alamayan maliyeti çok diyen Elias'ı bedavaya mı alacak

Elias da kötü bir oyuncu değil kesinlikle

Ancak şu ana kadarki adaylarda gördüğümüz yarı forvet yarı kanat özelliği olmayan bir adam

İspanya Ligi'ne uygun zayıf fizikli, teknik ve hızlı bir oyuncu

nevzatdindar Nevzat Dindar

Hamburglu Elia AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

Edit:baya geç kalmışım buraya koymakta :D

Elia gibi adam gelecek de, Terim son karar filan verecek. Terim Şener Şen gibi koşarak karşılar Elia'yı.

adak adayalım beyler mesela

podolski artı elia 5 kurban

podolski artı arshavin 5 kurban

podolski artı forlan 4 kurban

podolski artı drogba beni kesin

sadece marlos yönetimin kellesini isteyelim

İsim ne olursa olsun 9 milyon euro için sorun çıkaran bi Yönetim,daha yüksek bir mebla'yı Ö-DE-MEZ..

nevzatdindar Nevzat Dindar

Hamburglu Elia AÖztürk cephesi tarafından gündeme getirildi ve kiralık olarak anlaşma sağlandı..Bilgi bu. Ama yine kararı Terim verecek

Edit:baya geç kalmışım buraya koymakta :D

Ben bunların gazeteceliğine be! Elia'yı acaba bir kere izlemişmidir? Elia Juventus'a gitmek istemedi bize niye gelsin?

Demek ki Fatih hoca tahtaya Elia yerine Elias yazmış olamaz mi:D

Burda bile karıştıranlar var:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt