Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nkucukk ali naci küçük

G.Saray 2 transfer daha yapma düsüncesinden vazgecmedi panik yapmayin...bir sol kanat ve bir sntrfor gelecek..Ama...

nkucukk ali naci küçük

Ligin Mevcut kaos hali ve transferin son günlerinde listedeki yildizlrin maliyetinin minimum 25 30 milyon euro civarinda olmasi politika

nkucukk ali naci küçük

Politikayi deistirdi ve gs yildiz alma yerine genc yetenek ve yildiz adaylarina yatirim yapmayi dusunuyor...en azindan biri boyle olacak

gayet yerinde bence bu...

saçmalık.1 hafta kala mı bu akıllarına gelmiş.

nkucukk ali naci küçük

Ve sol kanat transferi icin son 2 gundur liste basi olan ve kulübü ile de görüsulen isim marlos..22 yasinda ve en yakin aday olarak duruo

nkucukk ali naci küçük

Politikayi deistirdi ve gs yildiz alma yerine genc yetenek ve yildiz adaylarina yatirim yapmayi dusunuyor...en azindan biri boyle olacak

nkucukk ali naci küçük

Ligin Mevcut kaos hali ve transferin son günlerinde listedeki yildizlrin maliyetinin minimum 25 30 milyon euro civarinda olmasi politika

Ali naci kolay kolay yanılmaz.Gökmen ile birlikte dedikleri hep çıkıyor. Kolpa biri değildir.

Bir İtalyan,bir Fransız,bir Rus bide bizim Temel. Şampiyonlar liginde karşılaşmışlar, başlamışlar muhabbete;

İtalyan demişki bizim ülkemizde şampiyon olan takım 2 gün 2 gece kutlama yapar.

Rus demişki bizim ülkemizde şampiyon olan takım 2 tanker votka içerek kutlama yapar.

Fransızda demişki bizim ülkemizde şampiyon olan takım 400 güzel kızla şampiyonluk kutlar.

Sıra Bizim Temele gelmiş

Temel ; “Haçan pizum orda şampiyon kim olursa olsun kutlamasını fenerbahçe yapayi..”

..
artık fenerliler o hale geldi ki hafiften acımaya basladım.teyzem ve eşi geldi bana fenerlilerdir kendileri.inanan ki baska zaman olsa dalga gecerdim fenerle onların yanında. baktım ki uefa vurmus zaten bide ben vurmayayım :asd:

Insua sporting lisbon ile 2016 ya kadar kontrat imzalamis atilla turanida aldilar kac tane sol bekleri var bunlarin

Kim bu Marlos ? İyi mi yarar mı bize.BİLGİ sahibi olan cevaplayabilir mi ?

Bir İtalyan,bir Fransız,bir Rus bide bizim Temel. Şampiyonlar liginde karşılaşmışlar, başlamışlar muhabbete;

İtalyan demişki bizim ülkemizde şampiyon olan takım 2 gün 2 gece kutlama yapar.

Rus demişki bizim ülkemizde şampiyon olan takım 2 tanker votka içerek kutlama yapar.

Fransızda demişki bizim ülkemizde şampiyon olan takım 400 güzel kızla şampiyonluk kutlar.

Sıra Bizim Temele gelmiş

Temel ; “Haçan pizum orda şampiyon kim olursa olsun kutlamasını fenerbahçe yapayi..”

..

Öldürdün beni haci :D

Genç yıldız alınmasına birşey demem ama bu kişi Marlos olmamalıdır...

Guerrero ve Ahmed Musa'yi alalim ve transferi kapatalim.

Aslinda Valencia'dan önce davranip Piatti'yi alsaydik sol kanat problemi ortadan kalkmis olurdu:D

bir modla konusmamin ardindan, resmi burada paylasmamin dogru olmayacagini ancak isteyen kisilere pm üzeri yollayabilecegimi ögrenmis bulunuyorum. Isteyenler bana ulassin, gerci fazla büyütülecek bir resim degil ama benim hosuma gitti :)

artık fenerliler o hale geldi ki hafiften acımaya basladım.teyzem ve eşi geldi bana fenerlilerdir kendileri.inanan ki baska zaman olsa dalga gecerdim fenerle onların yanında. baktım ki uefa vurmus zaten bide ben vurmayayım :asd:

Hiç acımayın kardeşim.aynı durumda biz olsak ne yaparlardı tahmin bile edemiyorum.bunlar az bile :)

nkucukk ali naci küçük

Ve sol kanat transferi icin son 2 gundur liste basi olan ve kulübü ile de görüsulen isim marlos..22 yasinda ve en yakin aday olarak duruo

nkucukk ali naci küçük

nkucukk ali naci küçük

Ali naci kolay kolay yanılmaz.Gökmen ile birlikte dedikleri hep çıkıyor. Kolpa biri değildir.

Mdem liste başı oysa neden en son alternatif o zaman ? Hem daha bir saat önce de Nevzat Dindar Marlos olmuyor demedi mi ? Herkes bir şey söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt