Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elia'yı almak için 15 milyon € vermeniz lazım onuda geç..

Transfer dönemi bitti inanamıyorum ya,hala 2 eksiğimiz var..

bence futbolcu yerine sprinter olsa daha cok iş yaparmış :lol:

Yalnız aynı hızını boyuna rağmen topla birlikteykende kullanıyor bizim gibi takımlarda değil de anadolu takımlarında Emenike etkisi çok rahat yaratır açık alan verdin mi bu adama alır başını gider.

c59934676do-Elia.jpg.jpg

Lamah değeri 1 milyon euro inanılmaz bir futbolcu inanılmaz

yemin ederim türkiyedeki bütün sol bekleri 5 e katlar şöyle adamları bulamıyoruz adam tek başına taşıdı osasunayı dehşey birşey ya yazında campell ı beğenmiştim copa americada gitti onuda arsenal aldı

Bu Lamah için Osasuna'nın her macını izlemek isterim adam müthiş

Madrid'in yeni savunma oyuncusuda çok iyiydi bonus kafa.

Roland Lamah - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Roland Lamah aradığımız adam:D, Gerci yeni transfer olmuş.

Madridde herkez kahraman olmaya çalışıyor. Arda'nın dilinden anlayan yok. Soldada en sevdiği yerde elini kaldırıyor adam ona pas atmıyor.Ardaya çizgide pas vereceksin. Bakın ozaman topu nasıl ceza sahasına sokuyor.

Fransa ligi görmüş Fildişi'li adamdan her şeyi beklerim ben futbolculuk açısından :D Dediğin gibi Reyes Juanfran hero sevdalarında maçı yediler.

Inanin ki bazilarinizi anlamak imkansiz. Komik geliyorsunuz bana cok ciddiyim. Kusura da bakmayin.

- Elia´nin defansi sifirmis, gelmesinmis :) ( Pffff :D )

- Arda´nin yürüyecek hali yokmus :) ( Pffff :D Arda girdikten sonra Atletico adam oldu )

- Reyes cok bencilmis, iyiki gelmemismis :) (Pfff :D Bütün ataklarda Reyes var. Adam gibi 2 futbolculari vardi zaten. Reyes ve Arda. )

Ya kusura bakmayin da, siz kendinizi ne saniyorsunuz ya? Kendi yorumunuz diye, sacmasapan yorumlar yapmak zorundamisiniz siz? Siz kendinizi dünyanin en büyük takimi filan mi saniyorsunuz ya? Sizden güclüsü yok mu da adam begenmiyorsunuz? Belki de Galatasaray´i takimdan saymayan adamlara neler neler diyorsunuz ya :) Valla kusura bakmayin ama dayanamadim artik. Resmen sacmaliyorsunuz

orta saha suarezi diyorsun heralde..

maçın saatine bakın o saatte maç mı olur yapmayın Allah aşkına adamar 12 de maç yapmış sezonun ilk maçı sallamayın direk

Suarez değil mi kesme topları iyi gerek pasları gerek şutları ama hızlı akınlarda hiç keserken göremedim açıkcası öyle bi zaafımı var bu maça mı özel bilemedim yine de kumaşı iyi olan bir topçu.

arkadaşlar konu harici ama akşamda bilgi almak istedim forumda ama kimse tınlamadı :( eğer bi bilgniz vasa bu konuda söyler misiniz ? bu kendiliğinden dahili uydu alıcısı led tvler varya bu televizyolara norml receiver de bağlayabiliyoruz dimi ? Babam öle bi tv sipariş vermişde bnde de güzel bi kutu var onu kullnamk istiyorumda :D bilgisi olan varmı bu onuda ?

Arkadaşlar burası Transfer Nöbeti

Arda Turan ve Atletico Madrid'i burada değerlendirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt