Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

@ibrahimseten ibrahim seten

ali koç dünkü açıklamaları nedeniyle pfdk'ya sevk ediliyor.

Zahmet oldu.

Juventus ve Arsenal Elia ile ciddi sekilde ilgileniyorsa, sansimiz sifira yakin diye düsünüyorum. Beni SportBild´in haberi heyecanlandirdi sadece. Dün bu isim ortaya atildiginda gülüp gecmistim cünkü Elia´yi isteyen alamaz öyle :) Almanlar "gitmek üzere" diye haber yaptigi zaman, genelde o takima transfer olur futbolcular.

"Elia Galatasaray´a transfer olmak üzere" dedikleri icin heyecanlandim acikcasi. Kendi kaynaklarina dayandiriyorlar ve eminler. Hersey olabilir acikcasi ama hala ihtimal veremiyorum :)

Elia Galatasaray'a transfer olmak üzere derken?

Böyle bir haber mi var dış basında?

Hamburg Sportif Direktörü Frank Arnesen bugün yaptığı açıklamada, "Bundan üç hafta önce Elia'nın kesin olarak takımda kalacağını söyleyebilirdim ancak şimdi süreç biraz daha değişti.Takip eden haftalarda bazı gelişmeler yaşandı. Juventus, Arsenal ve Galatasaray ile çeşitli temaslarımız oldu. En dikkat çekici teklifi Juventus'tan aldık" dedi.

adettir: kaynak?

video.php

Beyler osasouna da oyuna sonradan giren zenci vardı,21 numara.

Onu alsak ya,adam çok hızlı.

Beyler Elia isi cok zor,alman medyasina göre Hamburg satmaya razi ama Juve ve Arsenalda ilgileniyor,eger Juve ve Arsenal Eliayi cok istiyorlarsa bu iki kulüpten biri alir,Elianinda ilk tercihleri bu kulüpler olur,daha kariyerin basinda bir futbolcu,bizim yönetim böyle zor transferler pesinde kosarak cok zaman kaybetti,örnegin Riera ismi geciyor,bu ismi bile almak kolay degil.

Beyler Elia isi cok zor,alman medyasina göre Hamburg satmaya razi ama Juve ve Arsenalda ilgileniyor,eger Juve ve Arsenal Eliayi cok istiyorlarsa bu iki kulüpten biri alir,Elianinda ilk tercihleri bu kulüpler olur,daha kariyerin basinda bir futbolcu,bizim yönetim böyle zor transferler pesinde kosarak cok zaman kaybetti,örnegin Riera ismi geciyor,bu ismi bile almak kolay degil.

Benim umudum, Arsenal veya Juve isteseydi bence 10 defa alırlardı bu zamana kadar.

Elia transferi müthis bir transfer olur. Poldi falan halt etmis yaninda.

Ama hic sanmiyorum, zor.

Elia'yi alabilseydik gecen sene alirdik ancak. Ozaman ki TD'leri Armin Veh ile bayagi düsman gibilerdi sanirim. Hatta Veh asagilamisti Elia'yi

yine kaldık son güne.

ne demiştik GS da transfer bitmez.

başıma bir şey gelmicekse elia gibi istikrarsız ve kibar oyucunun gelmesini istemediğimi dile getirmek istiorm:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt