Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Trabzonspor'un son hamleleri gerçekten çok güzel ama..Volkan Şen,Ziegler ve olursa şayet Guerrero her türlü iş yapar..:o

Galatasaray'ın sol tarafa bir türlü takviye yapamadığını gören Süper Lig takımları, transferin son günlerinde sağ açık arayışlarını sürdürdüler.

Bilindiği gibi hazırlık kamplarında daha çok sağ taraftan ataklar üzerine çalışan takımların özellikle Balta'nın ve Servet'in tarafından çok ekmek yeriz dedikleri belirtildi kaydedildi, radyoda konuşuldu...

Güya kamp başlamadan bitircektik transferi. Transferin sonu geldi hala 2 tane eksiğimiz var.

Riera gelsin teknik adamdır iyi orta yapar duran topları iyi kullanır.Alma ihtimalimiz varsa alalım.Marlos veya Aydın oynayacağına Riere gibi tecrübeli bir isim gelsin daha iyi.

Rieria'nın gelmesindense Engin Baytar oynasın daha iyi.Rieria'ya en az 7 milyon euro isterler.Bu adama bu para verilmez.Zaten yaşı olmuş 30.

Kimi alıcaz ki 2 gün kaldı. Brezilya dan 2 tane Carrusca-Pino gibi adam getircez yıldız diye.

Bu hafta hersey bitecek insallah. Burda yine Ünal Aysal resimleri ucusacak :) Göreceksin. Ayrica Avrupalilar transfer yapamiyor 31´inden sonra ama biz onlardan oyuncu alabiliyoruz 5´ine kadar. Tüzügümüzde yaziyor son dakika transferi. Yapmayani dövüyorlar bizde :)

Saka bi yana, ben rahatim. Güveniyorum takima.

aslında riera ve yaratıcı ofansif ortasaha alırsakda guzel olur..hiç yoktan iyidir yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt