Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben yönetici olsam ve bu yazilanlari okusam, yapmiyorum lan transfer mransfer derdim :) Insan biraz da yapilan transferlere tesekkür eder ve rahat olur. Transfer mutlaka yapilacak. Kim bu sene bizim kalitede transfer yapti? Acik ara yaptik transferde resmen.

Evet açık ara yaptık transferde ama kadromuz o kadar kötüydü ki buna rağmen bana göre en iyi kadro bizim değil.

Bugün birden fazla gazete hem damiao hemde marlosla ilgilendiğimizi yazmış.Bence damiaoyu alsak yeterli olur

Ben yönetici olsam ve bu yazilanlari okusam, yapmiyorum lan transfer mransfer derdim :) Insan biraz da yapilan transferlere tesekkür eder ve rahat olur. Transfer mutlaka yapilacak. Kim bu sene bizim kalitede transfer yapti? Acik ara yaptik transferde resmen.

ben şuna karşıyım transfer yapacaksanız adam gibi eveleyip gevelemeden net bi şekilde yapın, resmen zorla transfer yaptırır konumdayız yahu...

şu forumda ki en pozitif kişilerden biri sensin. tebrik ediyorum seni.. bende yönetime güveniyorum. şu ana kadar iyi transfer yaptılar ve eminim ki daha da iyisini yapacaklar.

Tesekkür ederim Tanju. Acikcais ben bu kalitede transfer yapacagimizi düsünmüyordum bile. Avrupa´da olmadigimizdan dolayi. Ama sasirttilar beni gercekten. Cok kaliteli transferler yaptilar. Simdi gercekten acil olarak sol kanat transferine ihtiyacimiz var. Oraya da gercekten kaliteli birinin transfer edilmesini bekliyorum bende.

Ben Ünal Aysal´in Arda´nin yerini herhangi biriyle dolduracagina ihtimal vermiyorum. Oraya da cok kaliteli biri gelecek. Kim gelir bilemem ama kaliteli biri olacak. Ondan cok eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt