Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alpermertt alper mert

Bu Galatasaray Volkan Şen'i alır!!!

alpermertt alper mert

Volkan yetmez birde üzerine Mervan'ı alır!!!

Yazan bir kişiden bahsediyoruz...

Beyler Elia felan gelmez.Ben podi'den sonra kendimi Marlos'a hazırladım.Hiç heyecanlanmıyorum açıkcası.Ama gelirse yardırır bee :asd:

ben hazırlayamadım sahsen marlosu alırlarsa yonetimi sorgulamak lazım ortada ardanın 12 milyonu ve transferleride fazla para harcamadan halletmisken buyuk 1 isim beklememiz hakkımız ayrıca kendileri soledi yıldızlar gelecek die ama 1 tane yıldız gelmedi sole ilerde bizi alıp goturecek 1 adam

Bir sol açık alınsında kim olursa olsun moduna girdim :)

evet beyler Riera mı Elia mı? :coffee: ama beyler sadece kalite yönünden bakmayalım işin maliyet kısmını düsünüp de yorum yapalım.

Benim bildiğim bi Hollandalı Elia vardı.Çok yetenekliydi tekniği çok iyiydi ama sıf artistlikti yani.Ne gol attığını gördüm nede asist yaptığını..Doğru Elia dan mı bahsediyorum?

Sorunda orda zaten .Avrupanin isim yapmis takimlarindan Arda capinda bir oyuncuyu 12'ye alamazsin.Burdan oraya gider ordan buraya gelmez. Onlardan ayni parayi verip de alacagin oyuncuda Ardayla kiyaslininca verdigin para sorgulanir hale gelir,ileride taraftarin karsisinda zor durumda kalirsin.

Tek care ya daha pahali birini alicaksin ayni kaliteyi yakalamak icin yada sagdan soldan bir yetenek bulacaksin.

Aldığın adamkesin tutacak diye kaide yok ki

Chelsea Torres'e çuvalla para verdi, adamın 1-2 golü ya var ya yok

Alırsın Podolski gibi Elia gibi 10-12'ye, "ben üzerime düşeni yapıp aldım, ama tutmadı" dersin en azından

Biri Almanya'nın biri Hollanda'nın sol kanadı daha ne olsun.Arda'dan fazlaları vardır eksiği yoktur

Beyler bugün yolculuktaydım. Eve ulaşabilirdim şükür, bugünü biri özet geçebilir mi ?

ben hazırlayamadım sahsen marlosu alırlarsa yonetimi sorgulamak lazım ortada ardanın 12 milyonu ve transferleride fazla para harcamadan halletmisken buyuk 1 isim beklemez hakkımız ayrıca kendileri soledi yıldızlar gelecek die ama 1 tane yıldız gelmedi sole ilerde bizi alıp goturecek 1 adam

Tabii yıldız sözü konusunda haklısın ancak eğer ki yıldız transferi olmazsa yönetimi sorgulamak lazım felan ağır oluyor.Çünkü sağlam bir kadro kuruldu şu ana kadar.Planda olmayan bir futbolcu gitti.Ve şuanda zaten o mevki ilk sıralarda Podi,Arshavin,Elia gibi futbolcular vardı.Eğer ki olmazsa Marlos gelecek gibi ve Marlos bu sezonluk benim için yeterli olabilir açıkcası..

Benim bildiğim bi Hollandalı Elia vardı.Çok yetenekliydi tekniği çok iyiydi ama sıf artistlikti yani.Ne gol attığını gördüm nede asist yaptığını..Doğru Elia dan mı bahsediyorum?

Aynen, Twente'deyken yaptı yine birşeyler, Stoch da yaptı gerçi, yapmayanı dövüyorlar zaten Hollanda Ligi'nde.

Sabri asist kralı olur orada.

Son vuruş 0, tesadüf üzerine kurulu ortalarda. Sol ayak da 0.

Ama alınırsa hayır demem Marlos, Pinto, Bratu falan gibi adamlardan 93829834 kere iyidir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt