Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu cocuk bu ligin taaaaa

[video=youtube;oqteFsiQU6U]https://www.youtube.com/watch?v=oqteFsiQU6U&feature=related[/video]

Onur bence çok geç kaldık, lig başlayacak hala omu olsun bumu olsun hesabındayız.Eğer maliyet sorun ise genç bir sol açık alalım.Safkan bir sol açık olsun yeter.

Kaç kere izledin Marlos'u merak ediyorum. Ahh youtube ah

Yoo izlemekle alakası yok.Zaten spormax'ta ya 3-4 maçına denk gelmişimdir o kadar.Ancak ben mesajımda marlos'u övdüğümü yada çok maçını izlediğimi de söylemedim.Marlos hakkında çok bilgi sahibi değilim ancak bildiğim kötü futbolcu olmadıgıdır.Ve dediğim gibi BU SEZON için marlos yeterlidir.Seneye yerine daha kaliteli bir yabancı alınıp Marlos'da sınırsız olan yabancı hakkıyla birlikte kulubede tribünde yani ihtiyaç oldugunda oynamalıdır.

bu yonetimden bi cacik olmaz. 10 tane oyuncu ve ya kulup reddetti. yazik ya. adnan polat bile bu kadar oyuncudan red yaniti almadi.

De get.

Bu yorumun uzerine birtek bunu diyebiliyorum. Adnan Polatin oyuncu seviyesi, basit oyunculara yonelmesi dolayisiyla rahat aliyordu. Cok istiyorsan Adnan Polat yonetmeye devam etsin, gorurum 8. likle mutlu oluyormusun!

Takimim buyuk bir kismi degisti, yonetimin olumlu yonlerinide gormeye calis.

Not: Galatasaray, sadece futbol takimindan ibaret degil, diger branslardaki transferlere bak bi...

Tabii yıldız sözü konusunda haklısın ancak eğer ki yıldız transferi olmazsa yönetimi sorgulamak lazım felan ağır oluyor.Çünkü sağlam bir kadro kuruldu şu ana kadar.Planda olmayan bir futbolcu gitti.Ve şuanda zaten o mevki ilk sıralarda Podi,Arshavin,Elia gibi futbolcular vardı.Eğer ki olmazsa Marlos gelecek gibi ve Marlos bu sezonluk benim için yeterli olabilir açıkcası..

bende hemfikirim saglam kadro kurulduğu konusunda ama poldi,arshavin,elia kalitesinde adam alsak herkes tatmin olacak yani 1 hamlemz kaldı surada transferde ve onuda adam gibi yapsak arkamıza yaslanıp rahat rahat macımızı izlicez kumar transfer istemiyorum sahsen bu saatten sonra

Elia'yı alırsak mükemmel bir transfer sezonunu geride bırakmıs olacağız. Tarihimizin en kötü sezonuna rağmen.

Sol açık kıtlığı yaşanırken elimizde çok iyi olmasada Pino'muz vardı.Onu kiralamanın anlamı nedir anlayamadım..

Berkay bana Elia'yı getirsene :D

al :D

Eljero+Elia+3.jpg

aynen ikisi cok lüks olur zaten.son sözüm arshavin gelecek.:asd:

İkisininde derken, yani ikisİ de gelmez anlamında söyledim. Arsenal zaten batmış artık oyuncu satmazlar, Köln'de podolski'yi satmıyor. Riera yada elia gelebilir diye düşünüyorum.

bu elia uruguay hollanda hazırlık macında penaltı kacırmıstı dimi muslera kurtarmıstı yanlıs hatırlamıosam :D

Haldun baba geri gelsin dertler bitsin... transferler arka arkaya patlatsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt