Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref aydın herkesin ağzının içine baktığı gelsin diye yalvardığı ama bir bilemediği olduğu için küfür yenen kişi oluyor...

Kulüp içinden birimi bu adam? Eğer öyleyse Terim'in bahsettiği Floryada ki köstebek mi oluyor? Transfer hakkında yöneticiler dışında kimse bilgi sahibi olamaz benim bildiğim. Ancak sızdırma olursa bu mümkün olur. Ki buda hoş birşey değil.

Belki yönetimde falan bir yakını vardır. Haber yapıyor diye, illa köstebek mi olması lazım?

Şeref sabah girmiş foruma söyleyenler vardı. Ama transfer gelismesi vermemis. bir de benim mesajlarım niye cıkmıyor lan demis :D

Aha Şeref reyize sallıyorlar.5 Dk içinde burası kızışır.. :o

Bizim milletimiz unutkandır, 10 isim bilirsin ..en büyüksündür, bir isim bilemezsin yerin dibine girersin..

Başkanın sezon başındaki açıklamalarını hatırlayınca elias veya riera gelirse fiyasko olur !

herhalde transfer dha olmaz, bu hafta bankalar kapali zaten, bi yarin acik, bizimkiler ne zaman transfer yapacakmis>?

Belki yönetimde falan bir yakını vardır. Haber yapıyor diye, illa köstebek mi olması lazım?

Ali Dürüst benim yakınım. Hemde ailecek. Daha tek bir isim öğrenemedim. Nasıl oluyor peki? En yetkili kişilerden biri olmasına rağmen bu bilgilerin paylaşılması yasak.

Ali Dürüst benim yakınım. Hemde ailecek. Daha tek bir isim öğrenemedim. Nasıl oluyor peki? En yetkili kişilerden biri olmasına rağmen bu bilgilerin paylaşılması yasak.

Usta duyumcuların kralı bizim forumdaymışta haberimiz yokmuş :asd:

Şaka bir yana cidden hiç bilgi vermiyormu yahu ? :)

hocam bu yönetimde gizlilik diye bişey yok isteyen istediği şeyi öğreniyor orası kesin ama Ali Dürüst yapı itibariyle öyle değil doğru olanı yapıyor bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt