Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera second edition Kewell olur fazlası olmaz eksiği gülmeyen yüzü olur.

peh Sercan ile Volkanı da alamadık en büyük sorunumuz yerli kalitesinin düşüklüğü iken sadece Selçuk İnan ı aldık kaliteli yerli olarak daha vahimi Arda yı da kaybettik yerli kalitemiz geçen seneden de düşük

Riera falan gelmesin abi yaa..Arshavinler'den,Podolskiler'den sonra Riera'ya talim etmek zor geliyo bünye'ye..:sad007:

Yuh beeeeeee Sercan'ı da almadıysak harbiden yuh!

Riera mı Pino niye kiralandı o zaman acaba Pino da aynı işi üç eksik beş fazla görürdü yani..

Juve o adamı almış bence arsenal'de hazard ilk plandadır inşallah alırlar hazardı elia'da bize gelsin :D:D

Türkiye'den kim başka bir takıma transfer olsa kaçırdık oluyor.Yahu ilgilendik mi ki ? Volkan gitti öyle dediler.Sercan giderse yine öyle diyecekler...

Adam Riera dedi ortadan kaçtı 3 sayfadır Riera lafı dönüyor.Kaynak belirtmiyosanız yazmayın şuraya

Yahu verin 15 milyon da verin 20 milyon da verin ama yeterki su Podolski'yi alın ya :(

Baros formsuz, Kazım mecburen sola geçti. Kim gol atacak bu takımda ?

beyler ben size diyorum bu kesin bir kaynaktir transfer beklemeyin abicim ben size diyorum bizimkiler transferi kapatilar cok ama gercekten cok buyuk bir supriz olmazsa transfer yapmiyacaklar bu 100 % ister inanin ister inanmayin siz bilirsiniz

Mehmet bunu neye dayanarak söylediğini yazarmısın ? Kaynaksız haber vermezsen seviniriz.

Arsenal Podolski için girişimlere başlamıştı. Bugün 8 yemeleri çok hoşuma gitti bu yüzden.

bende fazla umit yok, yine sacma bir transfer olur son gunde, klasik cimbom transferi, ben hic gormedim son gun super oyuncu geldigini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt