Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmetozenn Ahmet ÖZEN
by EmreUtkucan
SON DAKİKA: Sercan Yıldırım Kiev'e transfer oldu. Yarın aksam büyük ihtimalle imza için Kiev'e gidiyor. Biraz once kendisinden teyit ettim.
ahmetozenn Ahmet ÖZEN
by EmreUtkucan
SON DAKİKA: Sercan Yıldırım Kiev'e transfer oldu. Yarın aksam büyük ihtimalle imza için Kiev'e gidiyor. Biraz once kendisinden teyit ettim.
peh Sercan ile Volkanı da alamadık en büyük sorunumuz yerli kalitesinin düşüklüğü iken sadece Selçuk İnan ı aldık kaliteli yerli daha vahimi Arda yı da kaybettik
Juve o adamı almış bence arsenal'de hazard ilk plandadır inşallah alırlar hazardı elia'da bize gelsin![]()
bende elianın bizimle anlaştığını bilyorum.ne olcak şimdi?duyumun sende kalsın .ben bilsem bile söylemem.
beyler ben size diyorum bu kesin bir kaynaktir transfer beklemeyin abicim ben size diyorum bizimkiler transferi kapatilar cok ama gercekten cok buyuk bir supriz olmazsa transfer yapmiyacaklar bu 100 % ister inanin ister inanmayin siz bilirsiniz