Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu ne böyle ya?Hele Riera ve Benayoun hiç gelmessin.Hani Podolski?Deselerki Podolski mi?Yoksa Forlan-Benayoun-Riera ve Drenthe 4 ü bira arada mı? Sadece Podolski derim.

Renktş kusura bakma ama Riera nın kaç macını izledin sen ha ? Drenthe nedir ya harbi Lesh denicekse birine drenthe ye denir adam yıllardır hiç bişi yapamadı. Riera hiç yoktan bir liverpool gördü ve oynadı..

riera dan bi halt olmaz, alsinlar bir yerlerine batirsinlar..

adam bitmiş artık olimpiakosa hayrı yok, ardanın boşluğunu bu mu dolduracak

arda sol kanattan gitti diye illa o bölgeye o kalitede adammı alıcaz..riera ardadan tabiki kötüdür..ama kreatif boşuguda bir ofansif ortasahayla doldurursun..riera da çok kotu falan değil..adam geçen sezonun asist kralı yunanıstanda

ibrahimseten ibrahim seten

gsaray başkanı riera için bugün olympiakos başkanı ile görüştü.. 3.5-4 milyon euro'ya inerse bonservisi, gsaray'a gelebilir..

[video=youtube;a9W6DMIfHVA]https://www.youtube.com/watch?v=a9W6DMIfHVA[/video]

bizim maçta riera dağıttı bizi gerçekten saçmalamayı iyi biliyorsunuz....

Sacmalamak degil Riera duz futbolcu bize sola yardiracak adam lazim, hastasiyizzzz dedeeee...

Riera kotumu? Degil ama takimdaki bazi futbolcular yuzunden yok olur gider o tarafta, hani bI reislik goremiyorum, Turkler tinlamaz, meloya bak adam 10 yildir bu takimda gibi ama Riera siritir, dislaniyomus gibi davranir adamin huyu yuzune yansir oyun tarzina yansir, soldan soldan kendi capinda akar bizimkiler topu verirse.

Forlan'ı istemiyordum, Drenthe'yi istemiyordum, Benayoun'u istemiyordum, son olarak Riera'yı da istemiyordum hepsi geldi dikildi karsıma :D

Drenthe Eboue etkisi yaratabilir Eboue Arsenalde ıslıklanan bir adamdı ama Türkiyede uçacak bence Forlanın yerine daha mantıklı bir santrafor tercih etsinler Forlan kalsın.

Arsenalde sadece bir maçta ıslıklandı 6 yıl boyunca. Arsenal taraftarının eboueye özel tezahuratları bile var taraftarın sevdiği biri eboue .

ahmetozenn Ahmet ÖZEN

EmreUtkucan tarafından

SON DAKİKA: Sercan Yıldırım Kiev'e transfer oldu. Yarın aksam büyük ihtimalle imza için Kiev'e gidiyor. Biraz once kendisinden teyit ettim.

Albert Riera'ya kötü oyuncudur diyen var mı? Podolski tabi ki benim tercihimdir ama olmuyorsa Riera'ya da hayır diyemem.

Riera ya kötü diyenin kimse kusura bakmasın ama futbol bilgisinden harbi şüphe ederim :) Riera yı başka bi Riera mı benmi karştırıyorum Liverpool dan olympyakosa geçen dime ?

ahmetozenn Ahmet ÖZEN

SON DAKİKA: Sercan Yıldırım Kiev'e transfer oldu. Yarın aksam büyük ihtimalle imza için Kiev'e gidiyor. Biraz once kendisinden teyit ettim.

23 dakika önce

riera gelecekse bedava gelsin, ona bonservis verirlerse gunah vallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt